Prive yoga online

Prive yoga online prive yogalessen op maat

PRIVÉ YOGALES, HELEMAAL ALLEEN VOOR JOU!

Privé yoga online, wil je een yogales met meer persoonlijke aandacht maar niet de deur uit? Een yogales die er helemaal alleen voor jou is en je niet opgaat in “de massa” van de sportschool? Dan kun je bij mij privéyogalessen volgen via de computer. De yogalessen worden speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Wanneer een groepsles niet past in jouw agenda of een groepsles kan een te grote stap voor je zijn, dan is een privé yogales echt iets voor jou! Wanneer je je onzeker voelt of je zorgen maakt om klachten of aandoeningen, dan kunnen privélessen je helpen op een ontspannen manier hier mee om te gaan. YOGA PRIVELES OF EEN GROEPSLES? Wellicht zijn enkele privélessen al voldoende, zodat je eventueel in een verder stadium aan kunt sluiten bij een groepsles. Je krijgt een persoonlijke les waar en wanneer het jou uitkomt in een vertrouwde omgeving, eventueel aan huis.

WAT KAN EEN PRIVÉ YOGA ONLINE  YOGALES VOOR JOU BETEKENEN?

Een privé yoga online yogales is er onder andere voor mensen die te maken hebben met: – spanningsklachten – slaapproblemen – hyperventilatie – weinig energie – slechte houding – nek-, rug- en schouderklachten. Maar wanneer je je leven wilt verrijken met yoga dan is dit ook mogelijk.

EEN YOGA PRIVELES KAN JE LEVEN VERRIJKEN

Er is meer te halen uit een privé yoga online yogales! Privé yogalessen kunnen ook iets heel anders voor je betekenen. Een yogales met alle aandacht voor jou kan je helpen anders naar je leven te kijken. Bijvoorbeeld wanneer je leven op de kop is gezet na een ernstige ziekte, verlies van je partner of van je baan. Dan kan ik je leren vanuit een andere invalshoek naar jezelf te kijken en te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Zit je vast in bepaalde patronen en gewoontes en zou je die wel willen doorbreken, maar weet je niet hoe? Wil je wel graag meer yoga doen in je dagelijks leven, maar ontbreekt het je aan discipline? Wanneer je nieuwsgierig bent naar jezelf, je verder wilt verdiepen en ontwikkelen in je persoonlijke of spirituele groei, kan een privéles veel voor je betekenen. Zo kun je leren om je spirituele ontwikkeling te verweven in je dagelijks leven en de beste versie van jezelf te leren kennen.

PRIVE YOGALES ONLINE VOOR EEN KLEIN PRIJSJE

Door de lage prijs, slechts € 50,– is een privé yoga online privéles voor iedereen toegankelijk. Je kunt beginnen met één les, maar je kunt ook meerdere lessen bij mij volgen. Kies je voor een langere tijd om yoga privélessen te ontvangen is een korting mogelijk. In onderling overleg is het ook mogelijk om privé yogales aan huis te volgen.

YOGA PRIVELES ONLINE MET GRATIS INTAKE.

Yoga door Berry Steenbruggen biedt je gratis een intake, kan ook online,  wanneer je kiest voor privé yoga online.