Privé yoga

Privé yoga, yoga op maat, ook bij jou thuis

Privé Yoga, voor nog meer verdieping

Privé yoga, wil je meer beleven in je yoga beleving? Voelen sommige yogahoudingen niet zo goed? Wil je meer leren over de achtergrond van yoga? Vind je wat extra persoonlijke aandacht van een ervaren docent prettig? Of passen de reguliere lessen niet in jouw agenda? Dan is een Privé Yogales (of een reeks daarvan) echt iets voor jou! Je kunt ervoor terecht bij Yoga door Berry Steenbruggen in Deventer.  Trakteer jezelf eens op  een privésessie boeken bij jou thuis én ook een Privé Yogales via Skype is mogelijk..

Privé Yoga om je beter te voelen

Deze les ontstaat in het moment en richt zich helemaal op jouw behoeftes. Het kan zijn dat je wilt werken aan een blokkade of dat er lichamelijke beperkingen zijn. Of gewoon de voorkeur hebt aan een- op- een werken. Tijdens het intakegesprek wordt de werkwijze bepaald. Ook spreken we af hoeveel lessen er zullen volgen. De oefeningen krijg je uitgewerkt mee zodat je jouw eigen yogales ook thuis kunt doen.

Prive yoga aan de Ganges

Wanneer Privéyoga

Een privéles kan bijvoorbeeld uitkomst bieden bij hyperventilatie. De aandacht zal dan op adem-en ontspanningsoefeningen liggen. Of ondersteuning geven bij een revalidatieproces, stress, slaapproblemen of wanneer er sprake is van angst. Prive yoga leert je weer te voelen in plaats van te denken.

Dertig jaar ervaring in privéyoga

Berry geeft al 30 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”.

Zijn specialisaties zijn:

  • ontspanningsoefeningen
  • ademhalingsoefeningen
  • visualisaties
  • yoga als therapievorm
  • de chakra’s
  • privelessen
  • tenenlezen

Elk jaar gaat hij twee keer naar Azië voor prive yoga bijscholing.

Zijn inspiratie haalt hij bij Osho, Ratu Bagus, Krishnamurti en het LEVEN.

Ook biedt Berry veel extra’s zoals: yogaweekenden, excursies, gastsprekers uit binnen- en buitenland.  Yogareizen naar Bali/India zijn ook mogelijk. Yoganieuws per e-mail ontvangt u bij bijna elke yogales. Van zijn spirituele reizen, twee keer per jaar, laat hij video en fotomateriaal zien. Ook geeft hij prive-lessen en prive zwangerschaps yogalessen.

Mail:info@yogaberrydeventer.nl voor prive yoga