privé yoga Deventer

Privé yoga Deventer

Privéyogales

Prive yoga Deventer, je kunt bij Yoga door Berry Steenbruggen ook privé yogalessen volgen. Privé yoga is een heel goede manier om met yoga te beginnen. Ook kun je bij de privelessen je meer verdiepen in je eigen ontwikkeling. De lessen worden speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. In een privéles yogales heb je ruimte om vragen te stellen of stil te staan bij hetgeen je voelt. Je leerproces gaat op deze manier veel sneller en dat kan je zelfvertrouwen vergroten. Tijdens de privé yogales gaan we samen werken aan je persoonlijke blokkades. We maken gebruik van yoga, lichaamswerk, ademtechnieken, rebirthing en het tenenlezen.

Een intake bij Privé yoga Deventer is gratis

Prive yoga Deventer, in Laos

 

 

 

 

Omdat een prive yogales een yogales op maat is, hebben we eerst een intake. Tijdens deze intake kijken we welke yoga bij jou past. Door mijn lange yoga ervaring kan ik je een uitgebreid yoga advies geven.

Prive yoga Deventer in Laos, zie foto

Een privé yoga les in Deventer kun je gebruiken bij spanningen die je beperkingen geven in het dagelijks leven. Zo’n privéles kan je ook helpen wanneer je geen blokkades ervaart in het dagelijks leven. Een privéles  kan je weer wat bewuster maken van je gewone of spirituele leven. Zelf maak ik regelmatig gebruik van privé yoga lessen bij mijn Goeroes in het oosten!

Yoga op bijzondere plekken

De yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales buiten. Elk jaar reis ik twee keer naar Azie voor inspiratie en om de yoga uit de bron naar Deventer te halen. De vakanties sluiten mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen.

Wie is Yoga Berry?

Berry Steenbruggen is geboren in Deventer op de Worp waar zijn ouders een groentezaak hadden. Daardoor kwam hij ook in het “zakenleven” terecht als inkoper bij een grote computerfabrikant. Na 5 jaar werken als inkoper kreeg hij verschillende lichamelijke klachten en realiseerde hij zich dat dit niet was wat hij echt wilde. In 1985 besloot hij om de hardware te vervangen voor de software en zijn yoga ervaringen te delen. Zijn “nieuwe baas” heeft hem nu  30 jaar in dienst. Hij heeft in al die jaren mooie spirituele kado’s mogen ontvangen met als bonus een wereldreis van een jaar, samen met zijn cursisten mooie spirituele reizen mogen maken naar India en Bali. Bij prive yoga Deventer ontvang je niet alleen yoga, maar ook meditatie, lichaamswerk en tantra.

Privé yoga in Deventer en zijn specialisaties

Berry geeft dus al 30 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”.
Zijn specialisaties zijn:
ontspanningsoefeningen.
ademhalingsoefeningen
visualisaties.
yoga als therapievorm
de chakra’s
privé lessen
tenenlezen

Waarom privé yoga Deventer bij yogaberry?

Berry onderscheidt zich in Deventer door veel in spirituele plaatsen zoals kerken les te geven.  Elke dag worden er 2-3 yogalessen gegeven. Ook geeft hij maar 2 vormen van yoga, welke in 35 jaar zijn resultaten hebben opgeleverd. Omdat er 11 yogalessen in de week worden gegeven kun je dus overal en altijd een les inhalen op een speciale rustige plek. Hij werkt met thema’s die herkenbaar zijn in het dagelijks leven. Prive yoga Deventer geeft diepgang in je leven.

Meer weten over privéyoga Deventer?

YOGAPRIVE OF mail: info@yogaberrydeventer.nl