podcast wateryoga

Podcast wateryoga

Podcast wateryoga!

Podcast wateryoga, wateryogalessen zijn nog nieuw in Nederland. Maar in Twello in zwembad De Schaeck is al 7 jaar wateryoga.

Waarom Water yoga?

De combinatie van yogaontspanningsoefeningen en het warme water in zwembad De Schaeck maakt dat u zich bewust wordt van uw lichaam en uw ademhaling. In het water is het makkelijker om het evenwicht te bewaren en u voelt zich er lichter in, water yoga is totaal anders dan yoga op het “droge”. Vanaf nu kan iedereen dit gevoel beleven en dit hoor je in de podcast wateryoga. Aan het einde van de water yoga les is er altijd een fijne drijvende ontspanning.

Voordelen water yoga hoor je in de podcast wateryoga

Het water geeft extra’s in je yogabeleving. De gewrichten worden minder belast. Je kunt optimaal ontspannen op twee drijvers. Bij evenwichtsoefeningen kun je je niet bezeren wanneer je valt. Wateryoga is ontspannend door het aarden. In de podcast wateryoga hoor je de vele voordelen.

Wie is je wateryogadocent, yogaberry

Berry Steenbruggen geeft al 35 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”.

Zijn specialisaties zijn:

  • ontspanningsoefeningen
  • ademhalingsoefeningen
  • visualisaties
  • yoga als therapievorm
  • de chakra’s
  • privelessen
  • tenenlezen
  •  wateryoga

Zwembad De Schaeck voor wateryoga

Welkom bij zwembad De Schaeck, het warmste bad van de regio. Het zwembadwater en de ontvangst zijn nergens zo warm als hier in Twello

Jong en oud kan in het binnen- en buitenbad een actieve, ontspannen dag beleven. Met een minimale watertemperatuur van 30 graden is het in het binnenbad aangenaam warm. Er is een stoombad, whirlpool, stroomversnelling en een 35 meter lange glijbaan. Het buitenbad heeft een 3-baans glijbaan, 2 duikplanken, een beachvolleybalveld en een grote zonneweide met een speeltuin.

De Schaeckelbar heeft een uitgebreid aanbod aan warme en koude drankjes, snacks en ijs. In het hele gebouw is er gratis Wi-Fi. De Schaeck is goed bereikbaar en u kunt er gratis parkeren.

Podcast wateryoga, gratis aangeboden