podcast buikademhaling

Podcast Buikademhaling

Podcast buikademhaling!

 

Yoga podcast, wat is het?

Podcast buikademhaling, yoga podcastDeventer, is een yogapodcast van een yogadocent met 30 jaar leservaring. Een yogapodcast is een verhaal over een bepaald yoga onderwerp. Deze opgenomen tekst kun je beluisteren via de site of via de app soundcloud. Je kunt luisteren naar mooie yogavisualisaties, naar yoga thema’s zoals over de buikademhaling of je kunt luisteren naar een slaapmeditatie.

Yogapodcasts zijn ontspannend

Omdat je naar een podcast kunt luisteren terwijl je in bed ligt of wanneer je rustig in de stoel zit, ontspannen podcasts. Ontspannen en luisteren is een mooie combi. Podcast buikademhaling ontspant.

Yoga podcast Deventer, hoe ontvang je ze?

yoga podcast Deventer
Podcast yoga Deventer

De podcasts zijn op verschillende manieren te beluisteren. Je kunt er eentje aanvragen op maat. Stuur een mail naar info@yogaberrydeventer.nl en geef aan wat voor een podcast je wilt ontvangen. Dat kan een meditatie zijn voor het slapen, een ontspanning of een ademhalingsoefening. Kortom, bijna alles is mogelijk. Ook staan mijn podcasts regelmatig op facebook. Je zoekt mij in facebook op door te zoeken onder Berry Steenbruggen yogaberry. Ook staan mijn podcast bij soundcloud. Je kunt dus op veel manieren de yogapodcasts ontvangen. Podcast buikademhaling kent een holistische aanpak.

Yogapodcast buikademhaling en yogaprivelessen

De combinatie van yoga privelessen en podcast zijn een goede combinatie. In een priveles worden de oefeningen voorgedaan en thuis kun je via een podcast de oefeningen nog beluisteren. Tijdens een yogapriveles kunnen we ook een podcast maken, deze kun je dan later terugluisteren.

Podcast buikademhaling met waarschuwing

Omdat de yogapodcasts zo ontspannend zijn mag je ze niet gebruiken in de auto. Gebruik de podcasts ook niet op plekken waar je alert moet zijn, zoals op je werk. In de pauzes op het werk zijn de podcasts goed te gebruiken. Podcast buikademhaling is goed te combineren met andere yogavormen.

Podcast buikademhaling. Yogadocent Berry Steenbruggen heeft zich gespecialiseerd in de yoga buikademhaling.