plusyoga in Deventer

Plusyoga Deventer is niet prestatiegericht

Er is yoga voor iedereen

Plusyoga Deventer, staat er om bekend om spieren en gewrichten soepel te houden. Het is goed om op oudere leeftijd yoga te blijven doen en er kan ook op elke leeftijd nog mee begonnen worden. Bij plus yoga wordt er wat meer begeleiding gegeven.
Ouderen met beperkingen kunnen  heel goed plus yoga volgen, door de goede begeleiding door Berry. De oefeningen bij de plusyoga tijdens een yogales worden rustig opgebouwd.  Ook zijn de yoga oefeningen niet te zwaar en er wordt rekening gehouden met de lichamelijke omstandigheden.

Yoga en plusyoga in Deventer en omgeving

Berry verzorgt al meer dan 30 jaar yogalessen in  Deventer.

Meer dan 1000 mensen hebben al mogen ervaren wat yoga voor hen kan betekenen in het dagelijks leven. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  12 yogalessen in de week. Ook is er wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello.  Elke week ontvang je het yoganieuws met informatie over de komende yogales. Geniet ook van privé-begeleiding.  Je wordt ondersteunt met yogaboeken, workshops en C.D’ s. Als enige in Deventer met een yoga APP voor op je telefoon.

Altijd gemakkelijk een yogales inhalen

Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer, dus inhalen van een gemiste les is geen probleem! Gemiste lessen door je vakantie of om andere redenen worden vergoed.  Je kunt na je vakantie dan twee keer in de week komen. De yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales buiten. Bijna elk jaar reis ik twee keer naar Azie voor inspiratie en om de yoga uit de bron naar Deventer te halen. De vakanties sluiten mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen.

Wie is Yogaberry, bij de plusyoga Deventer

Berry Steenbruggen is geboren in Deventer op de Worp waar zijn ouders een groentezaak hadden. Daardoor kwam hij ook in het “zakenleven” terecht als inkoper bij een grote computerfirma. Na 5 jaar werken als inkoper kreeg hij verschillende lichamelijke klachten. Op dat moment realiseerde hij zich dat dit beroep niet was wat hij echt wilde. In 1985 besloot hij om de hardware te vervangen voor de software en zijn yoga ervaringen te delen. Zijn “nieuwe baas” heeft hem nu  30 jaar in dienst. Hij heeft in al die jaren mooie spirituele kado’s mogen ontvangen met als bonus een wereldreis van een jaar. Samen met zijn cursisten heeft hij mooie spirituele reizen mogen maken naar India en Bali. Zijn 50ste verjaardag heeft hij in de mooiste kerk van Deventer (de Lebuinuskerk) mogen vieren samen met zijn cursisten met een klankenbad van Danny Becher.

Geniet van 30 jaar yogales  ervaring

Berry geeft al 30 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”. De plusyoga in Deventer is zijn laatste uitdaging.

Zijn specialisaties zijn:

  • ontspanningsoefeningen
  • ademhalingsoefeningen
  • visualisaties
  • yoga als therapievorm
  • de chakra’s
  • privelessen
  • tenenlezen
  • plusyoga

Yoga ervaring en bijscholingen voor de plusyoga Deventer

Elk jaar gaat hij twee keer naar Azië voor bijscholing. Zijn inspiratie haalt hij bij Osho, Ratu Bagus, Krishnamurti en het LEVEN.

Berry onderscheidt zich in Deventer door veel in spirituele plaatsen zoals kerken les te geven en elke dag 2-3 yogalessen te verzorgen. Ook geeft hij maar 1 vorm van yoga, welke in 30 jaar zijn resultaten hebben opgeleverd. Uit deze yoga vorm is ook de plus yoga gekomen. Omdat er 11 yogalessen in de week worden gegeven kun je dus overal en altijd een les inhalen op een speciale rustige plek. Hij werkt met thema’s die herkenbaar zijn in het dagelijks leven. Ook biedt Berry veel extra’s zoals: yogaweekenden, excursies, gastsprekers uit binnen- en buitenland, yogareizen naar Bali/India. Yoganieuws per e-mail ontvangt u bij bijna elke yogales. Van zijn spirituele reizen, twee keer per jaar, laat hij film en fotomateriaal zien. Ook geeft hij prive-lessen en prive zwangerschaps yogalessen.

Kijk ook eens op deze pagina, yoga voor ouderen.

stoelyoga of yoga

Mail: info@yogaberrydeventer.nl of ga naar de contactpagina voor plus yoga