Pensioen yoga Deventer

Pensioen yoga Deventer van doen naar zijn

Stress door pensioen

Pensioenyoga Deventer, herken je het? Je kijkt uit naar je pensioen en wanneer het zover is, kom je in de stress. Je leven verandert wanneer je thuis komt. De patronen van misschien wel 40 jaar trouwe dienst zitten er zo in. Vroeger zat je gezellig bij je partner in de avond, samen tv kijken of sociale activiteiten. Nu kom je je partner wel 30 keer tegen per dag. Je zit elkaar bijna op de lip. Yoga is verbonden met bewust leven en dat gaat je helpen. Wanneer je de pensioencursus hebt gevolgd, een lang weekend in een mooi hotel, dan heb je misschien al genoten van yoga.

Pensioenyoga Deventer met een zinvolle invulling

Pensioenyoga is meer dan alleen maar yoga. Elke yogales heeft een thema. Je kunt dan denken aan: evenwicht, schouders, lekker slapen, sterke benen, ademhaling en natuurlijk ontspannen. Het thema wat je aanspreekt kun je naar huis meenemen en daar mee aan de slag gaan. Niet meer vanuit moeten maar omdat je merkt dat het toepasbaar is in het dagelijks leven. Je evenwicht bijvoorbeeld verbetert door pensioenyoga en je concentratie. Pensioenyoga Deventer weet wat een lichaam op leeftijd kan gebruiken.

Pensioenyoga Deventer ook aan huis

Steeds meer mensen die met pensioen zijn gegaan laten de yogadocent thuis komen. Het kan zijn dat je moeilijker de deur uit kunt. Maar ook omdat het een vorm is van je verwennen tijdens je pensioen. Ook is een groot voordeel dat een yogales op maat mogelijk is. Pensioenyoga Deventer maakt een yogales die bij jouw lichaam past.

Pensioenyoga Deventer door yogadocent op leeftijd

Berry Steenbruggen is al een jaar met pensioen maar verzorgt nog steeds yogalessen omdat hij inziet dat yoga zo mooi is op latere leeftijd. Berry gaf al 25 jaar yogales aan ouderen. De stoelyoga is een yogavorm die voor 67-plussers ook mogelijk is. Dertig jaar geleden legde ik nog een been in mijn nek. Maar nu op mijn 64ste gaat dat ook niet meer. Dat is de reden dat ik aan yoga blijf doen. Ik merk nu al dat mijn lichaam erom vraagt. Dus is een yogales voor mij zelf ook een andere beleving dan vroeger. Pensioenyoga Deventer is er dus voor jou en voor mij.