Patmos yoga meditatie

Patmos yoga meditatie, ontvang die energie

Ontvang de energie vanuit het tweede Jerusalem

Patmos yoga meditatie, we horen nu in juni 2021 dat er licht is aan het einde van de tunnel. Als yogadocent wordt het tijd om die periode van geen lesgeven, geen geld en veel coronazieken om je heen los te laten. Het eiland Patmos lijkt mij een geschikte plek voor transformatie.

Spiritueel Patmos en de Patmos yoga meditatie

De evangelist Johannes predikte in Efese, nu Turkije en dicht bij Patmos. Omdat hij het christelijke geloof daar predikte gaf het problemen en werd hij verbannen naar Patmos. Een eiland waar iedereen naar toe werd gestuurd een eeuw na de geboorte van Jezus. Dit konden politieke probleemgevers zijn of spirituele lastpakken.

Van ellende naar gelukzaligheid

Toen Johannes op Patmos kwam zat hij in zak en as. Hij was al oud en had een mooi leven gehad in Efese. Nu was hij eenzaam op Patmos en was bang dat hij op dit woeste eiland moest sterven. Maar door de Patmos meditaties kreeg hij visioenen en werd aangeraakt door Jezus.

De openbaringen van Johannes

In het laatste hoofdstuk van de bijbel staan de openbaringen van Johannes. Het is altijd nog de vraag of het de apostel Johannes is geweest of een andere Johannes. In de openbaringen staat eigenlijk als kern dat God de macht heeft over de wereld. Wij denken dat we alles kunnen maken en breken, maar Johannes vertelt ons wat anders.

Patmos yoga meditatie

Geniet ook van de de Griekse sfeer

Patmos een eiland met energie

Ik heb de zomer van 2021 uitgekozen om op dit eiland de Patmos yoga meditatie te doen. Veel spirituele mensen gaan naar Patmos voor de energie. Je leest de mooiste verhalen over deze energie. Als yogadocent wil ik mij openstellen op Patmos om ingevingen te ontvangen. De afgelopen jaren kwam er al wat binnen tijdens het mediteren en de yoga. Omdat de energie daar zo subtiel is op Patmos gaan we eens kijken wat er gebeurt op dit spirituele eiland.

Ga jij virtueel mee met de Patmos yoga meditatie?

Jij kunt virtueel meereizen naar Samos en Patmos. Je ontvangt meditaties vanuit Patmos en Samos. Ook yoga vanuit deze twee spirituele eilanden. Bovendien ontvang je een reisverslag van deze Patmos yoga meditatie reis.

Mail mij eens bij interesse, voor een kleine investering ontvang jij de energie van yoga, meditatie en de energie van dit eiland.