paren yoga

Paren yoga Deventer

Waarom paren yoga

Paren yoga Deventer verzorgt al 25 jaar duo yoga. Omdat veel mensen teveel in het hoofd zitten en het zelfs al eng vinden om de intimiteit te voelen is er stellen yoga. De paren yoga is ook mooi om elkaar te ontmoeten in stilte. De verbinding is zo bijzonder om bij elkaar te zijn zonder te praten en te moeten presteren.

Hoe ziet de paren yoga eruit?

De stellen yoga kan worden gegeven met je partner, familielid, collega enz. Tijdens de gratis intake bekijken we samen wat er bij jullie past. In principe is de paren yoga niet seksueel. Wanneer er behoefte is aan tantra yoga dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Veiligheid staat boven alles. Dus de yoga kan thuis gegeven worden in je eigen veilige omgeving maar ook in de yogastudio. Bij deze yogavorm gebruiken we yoga, lichaamswerk, de adem, tantra, meditatie en visualisaties.  Ook is het een origineel cadeautje om iemand te geven.

Wat is het verschil tussen paren yoga en individuele yoga?

Bij individuele yoga ga je van de uiterlijke wereld naar jouw innerlijke wereld. Je komt in contact met je lichaam, de gevoelens en zo ga je bewuster leven. Door deze yoga laat je ook veel spanningen los. Bij de paren yoga ben je niet alleen gefocust op je eigen lichaam, adem en gevoelens maar ook die van je partner. De lichaamssensaties komen ook van de ander. Ik vind het nog steeds bijzonder om energie te voelen stromen tussen mijn lichaam en mijn yoga partner. Veel echtparen kiezen voor privé yoga met een partner om de relatie te verdiepen.

Waarom parenyoga Deventer?

Berry Steenbruggen verzorgt al 35 jaar yoga in Deventer. Ook heeft hij veel yoga verzorgt die verbonden is met tantra. Deze tantrayoga wordt uitgevoerd met een goed protocol, welke we samen bespreken. De privé paren yoga kan goed gecombineerd worden met de blootwateryoga in De Scheg in Deventer. Yogaberry geeft al jaren lang privéyogalessen en de yoga met een partner wordt niet in de groepslessen gegeven. Yoga voor koppels is samen thuis komen bij jezelf. Yoga betekent ook verbinding. Dus wat is er mooier om samen die verbinding te voelen.