ouderen yoga

Ouderen yoga privéles aan huis in Deventer

Wil jij je vader, moeder opa of oma eens verwennen?

Yogadocent Berry Steenbruggen verzorgt ouderen yoga aan huis. Tijdens deze yogales wordt er in de eerste les gekeken wat er voor yoga mogelijk is. Omdat Berry Steenbruggen 30 jaar en 15000 yogalessen ervaring heeft kan hij snel improviseren. Wat is er mooier om een ouder iemand te trakteren op een ouderen yogales, zonder dat degene de deur uit moet!

priveles ouderen aan huis

Wie is de ouderen yoga docent

Berry Steenbruggen is geboren in Deventer op de Worp waar zijn ouders een groentezaak hadden. Daardoor kwam hij ook in het “zakenleven” terecht als inkoper bij een grote computerfabrikant. Na 5 jaar werken als inkoper kreeg Berry Steenbruggen verschillende lichamelijke klachten en realiseerde hij zich dat dit niet was wat hij echt wilde. In 1985 besloot hij om de hardware te vervangen voor de software en zijn yoga ervaringen te delen. Zijn “nieuwe baas” heeft hem nu  30 jaar in dienst. Hij heeft in al die jaren mooie spirituele kado’s mogen ontvangen met als bonus een wereldreis van een jaar, samen met zijn cursisten mooie spirituele reizen mogen maken naar India en Bali.

Yoga vormen

Berry Steenbruggen geeft al 30 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Nu kun je veel verschillende yogavormen volgen zoals: stoelyoga, wateryoga, backmitrayoga, meditatie yoga en yoga privelessen.

Zijn specialisaties zijn:

  • ontspanningsoefeningen
  • ademhalingsoefeningen
  •  ouderen yoga
  • visualisaties
  • yoga als therapievorm
  • de chakra’s
  • privelessen
  • tenenlezen

 

Elk jaar gaat hij twee keer naar Azië voor ouderen yoga bijscholing.

Zijn inspiratie haalt hij bij Osho, Ratu Bagus, Krishnamurti en het LEVEN. Voor de ouderen yoga gaat hij regelmatig voor bijscholing naar India. Berry onderscheidt zich in Deventer door veel in spirituele plaatsen zoals kerken les te geven en elke dag 2-3 yogalessen te verzorgen. Ook geeft hij maar 1 vorm van yoga, welke in 30 jaar zijn resultaten hebben opgeleverd. Omdat er 11 yogalessen in de week worden gegeven kun je dus overal en altijd een les inhalen op een speciale rustige plek. Hij werkt met thema’s die herkenbaar zijn in het dagelijks leven. Ook biedt Berry veel extra’s zoals: yogaweekenden, excursies, gastsprekers uit binnen- en buitenland, yogareizen naar Bali/India. Yoganieuws per e-mail ontvangt u bij bijna elke yogales. Van zijn spirituele reizen, twee keer per jaar, laat hij film en fotomateriaal zien. Ook geeft hij prive-lessen en prive zwangerschaps yogalessen.

Waar yoga

Er zijn yogalessen in Terwolde, Epse, Colmschate en Twello.

Mail:info@yogaberrydeventer.nl voor een gratis ouderen yoga proefles