Organen yoga Deventer

Organen yoga Deventer

Waarom je organen fit houden?

Organen yoga Deventer is gespecialiseerd in het gezond houden of gezond maken van je organen. Met yoga worden we leniger, vallen we af en ontspannen we. Dit zijn vaak de argumenten van sportscholen om met yoga te beginnen. De afgelopen 35 jaar verzorg ik yoga in Deventer en omgeving. Met deze yogaberry yoga gaan we vanuit de uiterlijke wereld naar de innerlijke wereld.  We zijn ons bewust van onze gevoelens, adem en het denken. Met Organenyoga Deventer gaan we naar de nieren, longen, lever, galblaas en de organen die verbonden zijn met de spijsvertering. We krijgen steeds meer toxines binnen en de lever moet steeds harder werken. Ook de longen worden wel eens aangevallen door o.a. een virus. Kortom door het fit houden van je organen voel jij je beter. Het werkt door in lichaam en geest.

Mudra’s en Organen yoga Deventer

Door het lichaam lopen meridianen, energiebanen, waar de accupunctuur ook mee werkt. De mudra’s voor elk orgaan passen we toe na de yinyoga oefening voor het orgaan. Mudra’s kun je mooi combineren met de adem, yoga of bij de meditatie. Organen yoga Deventer haalt de mudra’s uit de bron van de yoga, India.

organen yoga Deventer

 

Yinyoga bij de organenyoga

In de afgelopen 35 jaar dat ik yogalessen verzorg, pas ik steeds meer yinyoga toe.  In een yogahouding kun je gemakkelijk de aandacht houden bij het lichaam en de adem. Voor elk orgaan is er wel een yinyogahouding.  Organen yoga Deventer heeft een holistische aanpak.

Mantra’s bij organenyoga Deventer

Bij iedere yogales gebruik ik mantra’s. In India heb ik het mantra zingen ontdekt. In de ashrams zaten we altijd samen te genieten van de deze bijzondere energie. Bij organen yoga Deventer gebruiken we veel de Gayatri mantra. Deze beschermende mantra werkt goed door bij de organenyoga.

Prive yogalessen organen yoga

Organen yoga Deventer verzorgt ook privélessen. Je ontvangt dan een organenyogales op maat. De intake is gratis. We maken samen een yogales die op jouw lijf geschreven.