personal yoga coach

Personal yoga coach neemt je mee op het yogapad

Personal yoga coach om samen het yogapad te bewandelen

yogacoach Deventer

Personal yoga coach, vaak geeft het lichaam al signalen dat er iets niet in balans is in je leven.  Deze signalen kunnen zijn vermoeidheid, stijvere spieren of vage lichamelijke klachten. Je kunt vaak dan nog deze onbalans gemakkelijk te lijf gaan met inzicht, bewustwording, mindfulness en eenvoudige gereedschappen. Maar het kan ook zijn dat de boog niet meer gespannen staat maar dat er “iets geknapt” is. Je bent niet meer vooruit te branden. Dan is het vaak tijd voor afstand nemen van …., de tijd ervoor nemen, aan jezelf werken en de cursus loslaten. Je personal yoga coach zet je weer op het goede spoor in je leven.

Wie is je personal yogacoach?

Personal yoga coach

Berry Steenbruggen komt zelf uit het zakenleven en was inkoper bij een computerindustrie. De baan gaf veel stress, want alles wat er gekocht moest worden, moest er eigenlijk gisteren al zijn. Alles werd eigenlijk te laat ingekocht dus en dat gaf stress en lichamelijke kwalen.  Door een personal yoga coach kwam hij weer “boven Jan”. Toen kwam het moment dat hij van zijn inzichten zijn werk ging maken en dat was yoga coach. Berry verzorgt veel yoga en ander lichaamswerk aan groepen waarbij de cursisten veel stress ervaren, zoals in de verslaafdenzorg en in Deventer en omgeving is hij bekend door stressmanagement. Kortom je yogacoach begeleidt je op alle fronten en verwijst soms ook door naar collega’s waar mee wordt samengewerkt. Berry begeleidt ook verschillende top managers.

Maak gratis kennis met je yogacoach

personal yoga coach
Yoga coach met 35 jaar yogaervaring

De eerste kennismaking met je personal yoga coach is een gratis intake gesprek. Je coach kan door zijn jarenlange ervaring al snel zien wat jij nodig hebt in jouw situatie. Tijdens de intake ontvang je al een behandelplan. Thuis laat je de intake bezinken en na een aantal dagen of een week beslis je of je mee kunt gaan in de te volgens behandelplan.

OOK STRESSMANAGEMENT IS SAMEN OP PAD MET JE PERSONAL YOGACOACH