ontspanning Deventer

Ontspanning Deventer voor meer energie


WAAROM ONTSPANNING

Ontspanning Deventer, wanneer de spanningsboog vaak is aangespannen in een jaar dan is het oppassen. Er kunnen lichamelijke of mentale klachten ontstaan bij  veel en vaak spanning. Vroeger hadden we nog nooit gehoord van de de ontspanningstherapie. Wanneer je merkt dat je minder slaapt af dat er een kort lontje ontstaat dan zijn dat signalen dat je toe bent aan ontspanningDeventer.

WAT DOEN WE BIJ ONTSPANNING DEVENTER?

Je komt uit je hoofd en in je gevoel bij ontspanning Deventer. We spannen en ontspannen spieren heel bewust. Ook brengen we de adem diep en regelmatig in het lichaam. Het grootste geheim  is het bewust zijn in het hier en nu. Hierdoor kom je uit het denken en in je lijf.

OP VAKANTIE DOOR YOGA BIJ ONTSPANNING DEVENTER

Misschien hoef je de tweede of derde les al minder naar mij te kijken of te luisteren om in een yogaasana te komen en kun je je ogen langer sluiten. Voel nu hoe het je gemakkelijker wordt gemaakt om dichter bij jezelf en in je eigen energie te blijven! Bij een standaard yogales met yoga ontspanning komt dus echt alles in het lichaam aan de beurt. Wil je een fijne yogales doen bij ontspanning Deventer, denk dan vooral aan nek- en schouderoefeningen, een evenwichtsoefening. Maar ook een torsie met een zijwaartse buiging mag hierbij niet ontbreken. We doen daarbij ook een ademhalingsoefening en voor de “gevorderden” een mantra, mudra of een meditatie.

ontspanning Deventer
Ontspanning in Deventer, Colmschate, Twello en Epse

BEGIN JIJ DIT JAAR BIJ MIJ MET YOGA DE YOGAONTSPANNING?

Ik maak dus tijdens de yogales bij ontspanning Deventer geen onderscheid tussen beginners en gevorderden. Iedereen krijgt dezelfde yogales en het is aan jou om op te pakken, waar je op dat moment aan toe bent. Begin vooral de yoga ontspanning les met een “open mind” en ervaar wat een yogales voor je kan betekenen in het dagelijks leven.

ONTSPANNING OP DE YOGAMAT

Graag nodig ik je uit voor een afwisselende yogales op de yogamat  bij ontspanning Deventer! Kijk ook eens naar yoga Epse,  yoga Terwolde, yoga Twello en Deventer yoga en voeg het woord Berry toe in Google.

Meer dan yoga

Bij ontspanning Deventer is er meer dan yogahoudingen. Er zijn ontspannende workshops, privé ontspanning en ontspanningstherapie.

Kom ook eens bij de yoga ontspanning bij de wateryogaontspanning