ontspanning Deventer

Ontspanning Deventer voor meer energie

ontspanning Deventer www.yogaberrydeventer.nl
OntspanningDeventer is er voor iedereen


ONTSPANNING DEVENTER VOOR EEN TOTALE ONTSPANNING

ontspanning Deventer, allemaal hartelijk welkom bij een ontspanning op maat.
Ik wil het nieuwe jaar met jullie graag beginnen met een verrassende ontspanning op maat. In deze les zit yoga ontspanning, mindfulness, bewuste ademhaling en meditatie. Deze  verassende les kent heel veel afwisseling, zoals verschillende asana’s (lichaamshoudingen), maar er is ook aandacht voor de buikademhaling, een mooie mudra en mantra.

WAT DOEN WE BIJ ONTSPANNING DEVENTER?

Je komt uit je hoofd en in je gevoel. Zoals bij het zingen van een mantra, wat staat voor een herhaalde uitspraak. Bijzondere mantra’s  laten we horen, deze brengen rust in een leven van drukte en hectiek. Door het luisteren of meezingen kun je balans in je leven creëren, oude rommel loslaten waardoor er ruimte ontstaat voor mooie, nieuwe dingen!

OP VAKANTIE BIJ  ONTSPANNING DOOR YOGA IN DEVENTER

Misschien hoef je de tweede of derde les al minder naar mij te kijken of te luisteren om in een asana te komen en kun je je ogen langer sluiten. Voel nu hoe het je gemakkelijker wordt gemaakt om dichter bij jezelf en in je eigen energie te blijven! Bij een standaard yogales met yoga ontspanning komt dus echt alles in het lichaam aan de beurt. Wil je een fijne yogales doen bij ontspanning Deventer, denk dan vooral aan nek- en schouderoefeningen, een evenwichtsoefening. Maar ook een torsie met een zijwaartse buiging mag hierbij niet ontbreken. We doen daarbij ook een ademhalingsoefening en voor de “gevorderden” een mantra, mudra of een meditatie.

yoga ontspanning in Deventer en omgeving
yogaontspanning

BEGIN JIJ DIT JAAR BIJ MIJ MET YOGA?

Ik maak dus tijdens de yogales bij ontspanning Deventer geen onderscheid tussen beginners en gevorderden.
Iedereen krijgt dezelfde yogales en het is aan jou om op te pakken, waar je op dat moment aan toe bent.
Begin vooral de yoga ontspanning les met een “open mind” en ervaar wat een yogales voor je kan betekenen in het dagelijks leven.

ONTSPANNING OP DE YOGAMAT

Graag nodig ik je uit voor een afwisselende yogales op de yogamat deze week bij ontspanning Deventer! Kijk ook eens naar yoga Epse,  yoga Terwolde, yoga Twello en Deventer yoga en voeg het woord Berry toe in Google.

 

Kom ook eens bij de yoga ontspanning bij de blootwateryogaontspanning