ontspannen Deventer

Ontspannen Deventer, 5 keer ontspanning

Ontspannen Deventer, de yoga ontspanning

Ontspannen Deventer, al meer dan 35 jaar bieden wij de yoga ontspanning.  Yoga ontspanning is er voor iedereen. Er is Hatha yoga, meditatie yoga, stoelyoga, wateryoga en backmitra yoga.  Yogalessen zijn er in Epse, Twello, Colmschate en Terwolde.  Ontspannen met yoga is een bewezen methode.

Ontspannen Deventer met voetmassage

Steeds meer mensen kiezen voor voetmassage om heerlijk te ontspannen. Omdat de voetmassage gegeven wordt door een yogadocent ontvang je tevens de yoga ontspanning.

Ontspanning Deventer met wateryoga

Elke laatste zaterdag van de maand is er een blootwateryogales in zwembad De Scheg. Ook is er diezelfde avond is er ook blootzwemmen.

ontspannen deventer
ontspan eens in het water

Onspannen Deventer met de backmitra, voor de rug ontspanning

De backmitra is een hulpmiddel om de rug te ontspannen. Hele eenvoudige oefeningen zorgen er voor dat de rug in de natuurlijke stand wordt gebracht. Ook worden de spieren om de ruggenwervels gemasseerd.

Ontspannen op maat bij ontspannen Deventer

Ontspannen Deventer begeleid al 35 jaar mensen naar de ontspanning toe. Na een gratis intakegesprek ontvang je de ontspanning die bij jou past. Dit kunnen ook praktische tips zijn die je thuis kunt toepassen. De privelessen ontspanning kunnen ook bij jou thuis worden gegeven.  Je kunt ook kiezen voor een priveles yoga. Je kunt ook een ontspanningscoach inschakelen die jou elke dag begeleid.

Zwangerschapsontspanning bij ontspanning in  Deventer

Wat is er fijner dan ontspanning voor moeder en de aanstaande baby om samen te ontspannen voor de bevalling. Ben je langer dan drie maanden in verwachting dan ben je welkom bij Ontspanning Deventer. Ook is zwangerschapsyoga mogelijk. Berry verzorgt de zwangerschapsontspanning. Ellen Dijkstra begeleid je bij de ademhaling en massages. Zij zijn ervaren ontspanningstherapeuten.

Ontspannen Deventer is er voor iedereen

Of je nu jong bent of op leeftijd, wij hebben altijd wel een ontspanning die bij jou past. Er wordt gekeken naar je mogelijkheden en daar wordt de ontspanning op aangepast.