Ontmaskerd

ONTMASKERD
Ontmaskerd, Jullie hebben vast wel gezien hoe ik ben neergesabeld door Eleonora Eleonora hier op Facebook. Ondanks dat ze geen vriend was en is van mij heeft ze grote onzin, leugens en vuilspuiterij op mijn FB account gezet. Ook op haar eigen account staan leugens over mij m.b.t mondkapjes. Zelfs op andere accounts heeft ze mij voor alles uitgemaakt. Dit alles heeft mij helaas  grote schade berokkend.
ontmaskerd
Die mondkapjes zijn door ons geregeld en we hebben er niets aan verdiend!
ONTMASKERD
Het heeft wat tijd, geld en energie gekost voor ik haar had ontmaskerd, maar ik weet nu wie zij is. Deze vrouw is Nora een Nederlandse vrouw die in Duitsland woont. Ik ken haar van naam heel goed maar niet onder haar schuilnaam. Het was dus voor mij een grote verrassing dat ik achter haar echte identiteit kwam. Zij staat vrij anoniem op FB met zonnebril, niet haar echte naam en bij haar persoonsgegevens staat ook niets. (intussen heeft ze haar foto veranderd en haar account aangepast). Zij geniet ervan om op FB accounts de verschrikkelijkste dingen te zetten. Ik heb heel lang getwijfeld of ik dit op FB zou zetten, maar samen met mijn advocaat dit toch gedaan, hopelijk worden anderen nu niet de dupe van haar. Jullie kunnen mij helpen om even naar haar account te gaan en bij de witte puntjes rechts van haar naam bij FB te melden dat dit een valse naam is. Ben jij ook slachtoffer van dit soort praktijken? Mail mij dan help ik je graag gratis. Met yogagroet, Berry
ontmaskers
ONTMASKERD
UPDATE
Gelukkig heeft Nora, haar echte naam, zich aardig koest gehouden. Wel heeft ze veel andere mensen gemobiliseerd om negatief te praten over mij. Gelukkig hebben we dat spiritueel kunnen oplossen.