onthaasten op Bali met yoga meditatie massages

Onthaasten op Bali met yoga en spiritualiteit

Onthaasten op Bali met yoga meditatie massages.  Elk jaar kom ik als yogadocent op Bali of in India en regelmatig neem ik een groep mee naar Bali. Ook in de zomer gaan we genieten op een toplocatie in Oost Bali.

Hoe ziet het onthaasten op Bali met yoga meditatie massages enz. eruit?

Je kunt kiezen voor een 3 of 5 daagse retraite voor het onthaasten op Bali. Elke dag ontvang je twee yogalessen, elke dag word je gemasseerd door een Balinese masseuse, elke dag is er een wandeling in de omgeving, in de avond is er een meditatie, je kunt tijdens je onthaastingsvakantie 1 tenenleessessie ontvangen,. De  onthaastingsvakantie is incl. ontbijt, lunch en diner.

 

onthaasten op Bali met yoga meditatie massages

 

Wat is er meer mogelijk  op Bali met yoga meditatie massages enz.?

We zitten dus in het oosten van Bali. Deze omgeving kenmerkt zich nog door het echte Bali met rijstvelden, kleine originele Balinese dorpjes. Je kunt alleen of een taxi delen na je onthaastingsvakantie. De kosten voor een taxi voor een hele dag zijn 50 euro, de taxi kun je delen. We zitten dicht bij Ahmed een schitterende plek om te snorkelen, deze excursie na je onthaastingsvakantie kost 40 euro incl. huren snorkel. Candidasa is een mooi dorpje om een week te vertoeven. Een eenvoudig huisje aan de zee kost 18 euro voor 1 persoon en 20 euro voor 2 personen. Wil je luxer zitten met zwembad dan kost dit 40 euro per nacht. Onthaasten op Bali kan in iedere prijsklasse.

onthaasten op Bali met yoga meditatie massages

Waar slaap je bij het onthaasten op Bali met yoga meditatie massages?

De villa en bungalows van Bukit Asri Lodge in Oost-Bali liggen  in een grote, parkachtige tuin met zwembad. 5 bungalows zijn vrijstaand met hun eigen prive terras en de accommodatie voor de 2 familie kamers bevindt zich in de villa met het terras voor de kamers op de veranda.

Alle bungalows hebben dus  hun privé badkamer met warm/koud stromend water, douche, toilet, AC, fan, kluisje en koffie, thee & shampoo in de badkamer. Er is een föhn aanwezig in de bungalows. De ramen zijn voorzien van glas en louvres die in open stand voor luchtdoorstroming zorgen en, indien gesloten, in combinatie met de AC ’s avonds voor een aangename slaapkamer temperatuur zorgen. De hoge plafonds zorgen voor extra koelte. Vanuit alle bungalows en de Villa valt te genieten van een mooi uitzicht op de tuin.

Je kunt ook eenvoudiger slapen, in een bamboehuisje aan de zee. Bij deze familie kom ik al meer dan tien jaar. Ze hebben een mooie tuin en de vrouw van de eigenaar kweekt orchideeën.  Onthaasten op Bali kan eenvoudig maar ook luxe.

onthaasten op Bali met yoga meditatie massages

Meer weten over onthaasten op Bali yoga meditatie massages?

Wil je meer weten over onthaasten op Bali met yoga meditatie massages op Bali? Mail info@yogaberrydeventer.nl Kijk ook eens naar de ontspanning in Deventer en omgeving Wil je meer weten over het hotel waar we zitten? Bali is een spiritueel eiland en overal hoor je de gayatrimantraDe prijzen zijn in februari 2020 beschikbaar.