online yoga Deventer

Online yoga Deventer, yogalessen thuis en priveyoga

Onlineyoga en niet de deur uit

Online yoga Deventer is digitale yoga op maat. Hoe vaak komt het niet uit die yogales in de avond en wil je eigenlijk yoga wanneer het jou uitkomt. Ook wil je soms een yogales nog eens beleven.

Online Deventer yoga met een totaal online pakket

Wanneer je kiest voor onlineyogaDeventer ontvang je de yoga online op verschillende manieren. Via zoom houden we persoonlijk contact. In de afgelopen jaren heb ik honderden yogavideo’s online gezet. Uit deze yogavideo’s kun je kiezen.

Online yoga en toch persoonlijk

De online yoga Deventer is persoonlijk omdat we regelmatig, wanneer het nodig is, contact hebben. Jij gaat door met de onlineyogalessen en ik hou de vinger aan de pols m.b.t. jouw ontwikkeling.

Yoga met de nieuwste technieken

Onlinelinks zijn heel mooi te gebruiken bij online yoga en de Deventer yoga maakt daar ook gebruik van. Ik werk met yoga thema’s. Zo kun je yogalessen ontvangen voor de ademhaling, de rug, schouders enz. Ook is mijn specialiteit chakrayoga.

Deelpakketten yoga online

Bij online yoga Deventer kun je ook kiezen voor deelpakketten yoga. Zo zijn er meditaties die je kunt beluisteren. Ook zijn er veel vlogs. online yoga op maat is ook mogelijk. Na een intake gesprek maak ik online yoga voor jou op maat.

Yogaonline voor doelgroepen

In de afgelopen 35 jaar heb ik veel yogalessen gegeven aan doelgroepen. Bedrijfsyoga online, stoelyoga voor inrichtingen, blindenyoga en yoga voor mensen met een beperking. Kortom voor iedereen is online yoga Deventer beschikbaar.

online yoga Deventer

Online yoga door yogaberry

Wie is yoga Berry? In 1987 waren er maar 5 yogadocenten in Deventer en omgeving. Berry Steenbruggen gaf toen al yogales in Deventer. Later kwamen er yogalessen in Twello, Terwolde en Epse  bij. Nu wordt er ook nog yoga gegeven in Colmschate. Yogaberry is ook bekend om de yoga die hij verzorgt voor doelgroepen. Omdat ik al meer dan 35 jaar fulltime yoga verzorg in Deventer en omstreken zijn de yogalessen zo uitgebalanceerd dat iedereen yoga kan volgen. Iedereen in Deventer kent intussen wel YogaBerry. Omdat de laatste jaren de yogalessen zijn uitgebreid vanuit Deventer naar plaatsen dicht om Deventer heen, is het inhalen van een les heel gemakkelijk. Aan duizenden mensen heb ik de yogaontspanning mogen geven de afgelopen jaren, dus jij kent ook vast wel iemand in je omgeving die goede ervaringen heeft met de Deventer yoga door Berry Steenbruggen. Online yoga Deventer heeft een holistische aanpak.