one love yoga

One love yoga Deventer

Hoe begon de one love yoga

One love yoga is ontstaan doordat ik altijd wel vrienden had die homo waren. Van hun hoorde en hoor ik nog steeds hoe moeilijk het voor hun was bij de coming-out. Ook hoe vaak ze gepest worden, zelfs nu nog in 2022. Ik ben hun nog steeds dankbaar dat ze hun gevoelens en problemen met mij hebben gedeeld. Door hun is de speciale LHBTQA+ yoga ontwikkeld. Vroeger bestonden alleen de termen hetero of homo, lesbisch of bi. Tegenwoordig zijn die grenzen veel minder strikt.

Hoe ziet de one love yoga eruit

De one love yoga zoals deze nu wordt gegeven in Deventer en omgeving is yoga die door mijzelf  is ontwikkeld. Mijn meesters zoals Krishnamurti, Osho, Ratu Bagus, Rob Obermeijer en Saswitha hebben grote invloed gehad op deze yogavorm en ook op de inhoud. Ook doen we verschillende yogaoefeningen die uit de yinyoga traditie komen. Het lichaamswerk wordt vaak gebruikt bij de losmaakoefeningen. De yogaberry yoga is holistisch. De kern van de oneloveyoga is dat we de toeschouwer zijn van onze gevoelens zonder dat we hierop een label plakken. Ook dat we mogen genieten van gevoelens waarvoor we ons vroeger schaamden.

Lichaam en geest bij de oneloveyoga

Yoga is veel meer dan lenig worden. Wanneer je yogales bij mij volgt dan kom je dichter bij je gevoel, dit geeft nog een extra ontspanning. Kortom de yogaberry yoga is geen gymnastiek met een yogasausje, deze yoga ontvang je veel in sportscholen.  Wij gebruiken mudra’s, mantra’s, meditatie en yoga nidra bij de one love yoga. De LHBTIQA+ yogalessen zijn gevormd door een ervaring met meer dan 20.000 yogalessen.

Yogaberry steekt zijn nek uit met de one love yoga

Ik verzorg yogavormen die uniek zijn in Deventer en omgeving. Zo is er de backmitrayoga, de wateryoga, de blootwateryoga en de yogameditatie. Yogaberry  geeft regelmatig mooie workshops zoals de chakra wandelingen in de tuinen van Groothontschoten. Voor meditatie kun je eveneens terecht bij Berry. Bij de one love yoga waren wij de eerste in Deventer en verre omgeving. Ook kun je one love yoga ontvangen bij een privéyogales.

onelove yoga en de theorie

Iedere nieuwe cursist ontvangt een gratis  yogaboek en mindfulnessboek, zo kun je thuis ook gemakkelijk aan de slag met one love yoga.

koekstad yoga
Deventer en koekstadyoga

Yoga vormen bij de Deventer yoga