Proefles yoga Deventer

Yoga APP Deventer op je telefoon, ook iphone

 Yoga APP Deventer, ondersteuning bij je yoga beoefening. Yoga docent Berry Steenbruggen in Deventer ondersteunt je met een yoga App.  Deze yoga APP Deventer is zowel voor android als voor je iphone!

Download vandaag nog de yoga APP Deventer op je telefoon

Alle informatie heb je nu direct bij de hand met de yogaAPPDeventer. Binnenkort kun je ook de asana van de week vinden op deze yoga APP.

Ook kun je gratis yogalessen, meditaties en visualisaties beluisteren op de yogaAPPDeventer. Verder is het mogelijk om gemakkelijk te communiceren met mij.  Een  yogales kun je gemakkelijk afzeggen. Wanneer je ergens anders, dan in je gebruikelijke yogales, wilt komen dan is dat gemakkelijk door te geven met de yogaAPP.

Heb je nog tips over deze YOGAAPP  dan hoor ik het graag. Mail  naar info@yogaberrydeventer.nl

yoga APP Deventer

Ik verzorg al meer dan 30 jaar yogalessen in  Deventer en nu ook de yoga APP Deventer

Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving (Twello ,Terwolde en Epse, Gorssel) al mogen ervaren wat yoga  voor hen kan betekenen in het dagelijks leven. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  12 yogalessen in de week. Wateryoga ELKE DINSDAG in het zwembad De Schaeck in Twello. Prive zwangerschapsyoga.  Elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales. Privé-begeleiding, reizen naar India en Bali, ondersteuning met yogaboeken, workshops en C.D’ s.

Yoga APP Deventer

Als enige yogadocent in Deventer ondersteun ik je met een YogaAPP voor op je telefoon. Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer, dus inhalen van een gemiste les is geen probleem! Je kunt het inhalen van een les doorgeven via de APP. Gemiste lessen door je vakantie of om andere redenen worden vergoed, je kunt na je vakantie dan twee keer in de week komen.

Bijzondere yoga ruimten

De yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken).  In de zomer (juli en augustus) geef ik buitenyoga. Bijna elk jaar reis ik twee keer naar Azië voor inspiratie en om de yoga uit de bron naar Deventer te halen. De vakanties sluiten mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen. De informatie hierboven is ook te vinden op de YogaAPP Deventer.