nudisten yoga Deventer

Nudisten yoga Deventer, de schaamte voorbij

Blootyoga, herken je dat gevoel?

Nudisten yoga Deventer, wie vaker bloot heeft gerecreëerd of yoga heeft gedaan op een naturistenterrein of camping, wil waarschijnlijk nooit meer anders ontspannen.  Zelfs de ANWB maakt er nu reclame voor. Het is aan een ander niet uit te leggen hoe het voelt.

Voor wie nog niet eerder nudistenyoga heeft ervaren en de eerste stap in het naturisme heeft gezet… Verwen jezelf, verlaag de schaamtedrempel en ervaar hoe het voelt om zonder knellende kleding heerlijk te bewegen en te ontspannen. Gewoon in het pak waarin je geboren bent, less is more! Naturisten yoga Deventer is er voor jong en oud.

Welkom in mijn wereld van ontspanning, nu ook met naturisten yoga.

Er was al nudisten waterzwemmen in het Borgelerbad, elke laatste zaterdag van de maand. Dus de link werd snel gelegd om nudistenyoga te verzorgen in Deventer. Stuur mij een mail en je ontvangt de informatie  over nudisten yoga Deventer met wanneer, hoe en wat!

nudisten yoga Deventer
Naturisten yoga Deventer

Ook is de combinatie van een blootyogales en de sauna een mooie combinatie.

Naturisten yoga Deventer en de chakra’s

In mijn “gewone yogalessen” komen de chakra’s regelmatig voor. Bij de blootyogalessen word jij je nog bewuster van deze chakra’s.  De demon van het tweede chakra is schaamte, dus bij blootyoga ga je de schaamte voorbij en kun je vrij gaan genieten van yoga en van je lichaam. Nudisten yoga Deventer is ontstaan om de taboes weg te nemen.

Naturisten yoga Deventer, de schaamte voorbij en genieten

Er is ook elke maand blootwateryoga in De Scheg. Zie onze site.

Normaal zeg ik altijd, welkom bij mij op de yogamat, maar nu welkom om samen te genieten van vrijheid, yoga, water en ontspanning! Ook yoga geeft een gevoel van vrijheid en ruimte. Dit is je kans om op de laatste zaterdag van de maand  te genieten van deze mooie combinatie, yoga en blootwateryoga. Van 17:00 tot 19:00 uur blootwaterzwemmen en daar tussenin van 18:00 tot 18:30 uur blootwateryoga. Op zaterdag 1 februari is er weer blootyoga om 16.00 uur. Nudisten yoga Deventer is er voor je in het water maar ook op de yogamat.

Blootwateryoga Deventer, wanneer?

De dagen van het blootzwemmen en blootyoga zijn weer bekend voor seizoen 2022/2023:

29 oktober 2022
26 november 2022
17  december 2022
We beginnen om 19.00 uur en het is tot 21.00 uur.
Voor meer info: info@blootwateryoga.nl

Blootwateryoga bij de NFN

De NFN huurt af en toe het hele zwembad De Scheg af voor blootzwemmen. Op deze avond wordt ik ook vaak uitgenodigd voor de blootwateryoga. Op 24 september 2022 is het weer zo ver. Ongeveer een 400 leden genieten dan van blootzwemmen en blootwateryoga.

Intake bij naturisten yoga Deventer

Omdat nudistenyoga  en naturistenyoga nog wat in de taboesfeer ligt, is het mogelijk om eerst een intakegesprek te hebben. Je lichamelijke en mentale blokkades kunnen we dan samen bespreken voor je deelneemt aan de nudistenyogalessen. Het is ook mogelijk om eerst een privéles yogales te ervaren en later over te gaan naar de groepsnudistenyogalessen. Nudisten yoga Deventer helpt je over de blootdrempel.