NS stress yoga

NS stress yoga

Wat is NS stress?

NS stres, helaas heb ik het zelf ook al een aantal keren mee mogen maken. De trein staat opeens stil. In de zomer met een goede buitentemperatuur loopt de temperatuur op tot tegen de 40 graden in de trein. Niemand van het NS personeel is bereikbaar. Het lijkt wel of ze zich allemaal hebben opgesloten  bij de machinist in de cabine. Ook ontvang je maar summiere informatie over de luidsprekers. Na een twee uur wachten komt er dan eindelijk een andere trein die naast de gestrande trein komt en je kunt via een gammele plank overstappen na de goede trein. Na twee uur in die hitte verlang je wel naar een flesje water wat je dan nog wel aangeboden krijgt door de NS. De afhandeling van de schade loopt ook niet altijd gladjes. Probeer je reis maar eens vergoed te krijgen omdat je het vliegtuig hebt gemist. Het toppunt was natuurlijk in juni 2023. Toen liet de ze iedereen gewoon aan zijn lot over, zoek het maar uit. Het is dus heel belangrijk dat je goed voorbereid op pad gaat wanneer je met de NS reist.

NS stress yoga

 

Gratis yoga NS advies

Yoga stress advies, de afgelopen 35 jaar heb ik honderden mensen kunnen adviseren welke yoga bij hun past bij NS stress. Yoga is meer dan alleen maar de yogahoudingen, het is een levenswijze. Je ontvangt tips over welke ademhalingsoefeningen, meditatie, natuurlijk yogahoudingen, mudra’s en mantra’s. Ook adviezen over levenswijze zijn mogelijk. Je kunt ook een advies ontvangen over klachten die niet gerelateerd zijn met stress. Een paar tips kan ik nu al wel geven. Zorg voor noodmaatregelen. Dat iemand je op kunt halen wanneer de NS je ergens achterlaat zonder hulp. Wanneer je dit weet dan is er al een hele stress reductie. Zorg ervoor dat je genoeg water bij je hebt en wat te eten. Ook een extra batterij voor je telefoon is geen luxe. Zoek mensen op die hetzelfde voelen als jou, zo kun je delen wat er met je gebeurd en kun je stoom afblazen.

Van wie ontvang je het NS yoga stress advies?

YogaBerry, Berry Steenbruggen, verzorgt al meer dan 35 jaar yogalessen. De laatste 20 jaar ook geeft hij ook veel privéyogalessen op maat. Als yoga-arts geeft hij praktische adviezen die je goed kunt combineren met de adviezen uit het reguliere circuit. Dus blijf naar de dokter gaan. Yoga en de dokter gaan heel goed samen. Het yoga stress advies kan ook holistisch gegeven worden. Berry heeft ook veel ervaring met lichaamswerk, meditatie, ademwerk en yoga therapie. De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd op de NS stress. Omdat hij

Hoe verder na het yogastressadvies?

Je kunt na het gratis advies met yoga op maat. Berry komt dan bij je thuis of je komt naar hem toe. We volgen samen het yogapad voor een poosje. Nadat we het advies samen besproken hebben gaan we volgens het advies of aangepaste advies te werk. Stuur nu een mail voor je gratis yoga stress advies en voel je volgende week al beter.

Hoe ontvang jij je NS yoga stress advies?

Stuur een mail  naar info@yogaberry.nl en je kunt een gratis intake ontvangen. Samen kijken we dan waar de stress zit wanneer je met de NS reist. Yoga heeft zoveel gereedschappen dat we samen een yogales op maat maken om de NS stress aan te pakken. Ik werk samen met goede psychologen die je kunnen begeleiden wanneer je een trauma hebt opgelopen bij de NS