Nieuwe normaal Wateryoga

Nieuwe normaal wateryoga en safe

Wateryoga,  safe, elke dinsdag in De Schaeck

Nieuwe normaal Wateryoga, de wateryogalessen worden weer  op gestart vanaf dinsdag 2 juni. Kijk op de site van De Schaeck naar het wateryoga  protocol!

De combinatie van ontspanningsoefeningen en het warme water maakt dat u zich bewust wordt van uw lichaam en uw ademhaling. In het water is het makkelijker om uw evenwicht te bewaren en u voelt zich er lichter in. Water yoga is totaal anders dan yoga op het “droge”,  vanaf nu kan iedereen dit gevoel beleven. Aan het einde van de water yoga les is er altijd een fijne drijvende ontspanning.

Wekelijks worden er yogalessen gegeven op de dinsdag om 11.15  uur, de lessen duren 30 minuten.  Om deel te nemen aan een les betaald u per keer  €5,95 of een meerbadenkaartje. Iedereen kan mee doen bij wateryoga Twello, jong en oud, geoefend en ongeoefend. De oefeningen zijn voor iedereen geschikt. Naast ontspanningsoefeningen worden ook bewegings- en ademhalingsoefeningen aangereikt door wateryoga Deventer. U heeft alleen badkleding en een handdoek nodig!

Wateryoga safe inTwello
Twello en Wateryoga safe

Graag een keer mee doen? Dat kan, opgave is niet nodig!

Je kunt zo langskomen bij zwembad De Schaeck en mee doen. Het enige wat je nodig hebt is een toegangskaartje en je badkleding. In het bad zijn hulpmiddelen die we gebruiken.

Wie is de drijvende kracht achter het nieuwe normaal Wateryoga?

Berry Steenbruggen geeft al 30 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”.

Dubbel ontspannen met het nieuwe normaal!

Op de dinsdag verzorg ik ook een yogales in Twello om 21.00 uur! Woensdag is er yoga in het Hovenhuus op de worp. Welkom om 19.30 uur. Veel cursisten maken gebruik van een dubbele ontspanning in de week door te komen op de yogales en bij de wateryoga.

Extra ontspanning bij het nieuwe normaal wateryoga. Laat het water jou ook eens dragen!

Wateryoga corona safe, de laatste 10 minuten van de wateryogales ontspannen we door te drijven in het water. Zwembad de Schaeck heeft veel mooie hulpmiddelen om het ontspannen nog intenser te ervaren.

Yogaberry is meer dan alleen maar wateryoga

Mijn specialisaties zijn:

 • ontspanningsoefeningen
 • ademhalingsoefeningen
 • visualisaties
 • yoga als therapievorm
 • de chakra’s
 • privelessen
 • tenenlezen
 •  water yoga

Nieuwe normaal Wateryoga

Wat is wateryoga safe

Omdat veiligheid bovenaan staat bij wateryoga Twello en De Schaeck,  is er een wateryogaprotocol. Dit houdt in het kort in:

 • Douchen is niet mogelijk, dat doe je thuis
 • We zijn dus gebonden aan een maximaal aantal en daarom moet je je aanmelden op de site van De Schaeck
 • Voor en na de wateryogales houden we ook 1.50 meter afstand.
 • Je kunt wel je omkleden in een hokje bij de wateryoga corona safe.

Kijk voor meer informatie over corona proof wateryoga op de site van De Schaeck

Meer informatie over het nieuwe normaal wateryoga

Bezoek  ook eens de site  blootyogazwemmen

Geniet eens van de wateryogavideo

Kijk eens op mijn site over wateryoga

Mail naar wateryoga Twello: info@yogaberrydeventer.nl voor een proefles wateryoga c proof