Nieuw yoga normaal Twello

Nieuw yoga normaal Twello, veilige yogalessen

NIEUAndere yoga

Nieuw yoga normaal Twello, het mooie van een crisis is dat je er veel van leert. Veel mensen hebben ook geleerd in 2020 en 2021. We hebben niet goed op de natuur gelet en de natuur heeft ons dat laten weten. Zo is het ook met yoga. De afgelopen jaren was er veel gymnastiek yoga, de yoga uit India zag je steeds minder. Maar nu wil iedereen holistische yoga, yoga waar balans is tussen lichaam en geest. Yoga is nu meer dan alleen maar ontspannen.

 

 

nieuw yoga normaal Twello
yogalessen twello is yoga die veilig is

Yoga Twello met aangepaste yogalessen

Ook de yogalessen worden aangepast bij het nieuwe normaal in Twello. We gaan meer naar het vierde chakra, de liefde en meer yoga voor de longmeridiaan. Ook gaan we de kracht van eenvoudige yoga voelen met meditatie, stilte, mantra’s en de groepsenergie voelen. De prestatie yoga van op je kop staan, en been in de nek leggen ligt ver achter ons. Nieuw yoga normaal Twello is de yoga van de toekomst.

Yoga normaal Twello en conclusie

Yoga Twello
Nieuw yoga normaal Twello yogalessen die safe zijn

Ik had al gedeeltelijk afscheid genomen van de materiele waarin prestatie belangrijk was. Alles kopen we nu op marktplaats en we stimuleren de consumptie maatschappij minimaal. De televisie is er al een jaar geleden uit gegooid. Daar tegen over staat veel tijd om de natuur in te gaan, te mediteren en voor mijzelf veel yoga.  Wat is er fijner om op leylijnen te zitten, de stilteplekken op te zoeken in de natuur en goede mensen om je heen te hebben die op dezelfde frequentie leven. In het nieuw yoga normaal gaat het om eenvoud, liefde en verbinding met yoga. Nieuw yoga normaal Twello is holistische yoga.

Liefde en de ander

WELKOM IN DE WERELD VAN NIEUW YOGA TWELLO