Nieuw normaal yogalessen

Nieuw normaal yogalessen, yoga in kleine groepen

Nieuw normaal yogalessen, YOGA, een kwaliteitskeuze.

Nieuw normaal yogalessen, jij  overweegt misschien ook om de stap te maken van sportschool yoga naar YOGA?  Bij nieuw normaal yoga heb je les in kleine groepen van 6 tot 10 mensen. Ook is het mogelijk om yoga te volgen in spirituele en sfeervolle ruimten, zoals kerken. Kerken hebben veel ruimte en de ventilatie is optimaal. De YOGALESSEN worden gegeven door een docent die al 30 jaar fulltime yoga verzorgt en vorig jaar zijn 15000 ste yogales heeft gevierd. Bij yoga kun je mee met je yogadocent naar de bron van de yoga, India.

nieuw normaal yogalessen

Bij nieuw normaal yogalessen ontvangt je veel extra’s

In veel sportscholen zijn het vaak alleen maar de yogaoefeningen. Bij yoga leer je ook over mantra’s, mudra’s en de yoga filosofie. Yoga is veel meer dan alleen maar de yogahoudingen. Bij de nieuw normaal yogalessen gaat het nog meer om kwaliteit dan om kwantiteit. De nieuw normaal yogalessen geven je ook veel meer inzicht in de chakra psychologie.

Bij deze speciale actie kan ik je het volgende bieden:

  1. twee schitterende yogaboeken met een waarde van 55 euro wanneer jij van de sportschoolyoga voor de yoga kiest met nieuw normaal yogalessen.
  2. de eerste 5 maanden een fikse korting
  3. een CD met 6 ontspanningsvisualisaties.

Yoga, workshops worden er georganiseerd door de yogadocent

Omdat een yogaschool alleen maar voor yoga gaat kun je ook genieten van yoga buiten de yogalessen om. Zo zijn er speciale yogaworkshops bij de nieuw normaal yogalessen, kun je mee naar India en brengt de yogadocent je naar mooie spirituele plekken om yoga te beoefenen. Elk jaar zijn er wandelingen door De Levenstuinen met informatie over de chakra’s.  Kijk eens bij de yogaworkshops. Graag verneem ik van je wanneer ik je kan ontmoeten vanuit de sportschoolyoga op de YOGAMAT.