Nieuw normaal yogales

Nieuw normaal yogales, andere yoga

Nieuw normaal yogales,  wat is dat?

Nieuw normaal yogales, een crisis geeft de mogelijkheid om te leren en innerlijk te groeien. Ook van de laatste crisis valt weer te leren. Ik zag mensen op de IC, bezocht cursisten die getroffen waren door de crisis en moest privelessen geven om de longen weer in goede conditie te brengen. Ook psychisch kunnen we leren van deze crisis, er waren veel mensen die besmet werden door het angstvirus.

Nieuw normaal yogales met de immuniteit verhogen

Je kunt op veel manieren de immuniteit verhogen, je kunt denken aan dieet, buiten zijn en veel water drinken. Ook met yoga kunnen we veel doen. Er zijn veel yogaoefeningen voor de nieren, de lever, de longen enz. Als yogadocent geloof ik in de kracht van de aandacht en daarom zijn we ons heel bewust van het lichaam terwijl we de yogaoefeningen doen. Een nieuw normaal yogales is een opsteker voor je immuniteit.

Nieuw normaal yogales met longenyoga

De longen staan voor ontvangen en geven, niet alleen van zuurstof en CO2. Door de lucht die de longen opnemen worden de cellen in je lijf gezond en is er een goede celdeling. Ook kun je psychisch veel loslaten met de longen, een zucht geeft lucht. Bij de yoga kennen we de pranayama, het beheersen van de adem. Door de adem vast te houden en langer uit te ademen dan in te ademen worden de longen sterk. Een nieuw normaal yogales geeft je ademruimte.

Yogales en aarden/angst

 

Nieuw normaal yogales

Dat aarden is helaas voor veel mensen nog een zweverige yogauitspraak. Maar ons huis is goed geaard en daarom gebeuren er minder ongelukken met dodelijke afloop. De spanning/stroom wordt afgevloeid en daarom geen of minder problemen. Bij mensen werkt het ook zo. Vaak aarden we al ongemerkt bij zwemmen, sauna, in de tuin werken en wandelen. Met nieuw normaal yoga kunnen we krachtig aarden met speciale yoga aardingsoefeningen. Veel angsten

ontstaan ook door niet goed geaard te zijn. In de afgelopen crisis zagen we angst waardoor er mensen waren die zelfs toiletpapier gingen hamsteren. Een nieuw normaal yogales en een yogales met veel aardingstechnieken.

Nieuw normaal yoga en een mooie aanbieding

In het nieuwe yoga normaal gaan we voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit en daarom een mooie aanbieding voor nieuwe cursisten.  Je kunt nu met een gratis proefles, een mooi yogaboek en een voetmassage voor een mooie prijs yoga beoefenen. Deze actie is geldig in de maanden augustus, september en oktober 2020 geldig bij minimaal drie maanden yoga. Je eerste nieuw normaal yogales wordt voor jou een ook een nieuwe start in het normaal.