nieuw normaal yoga

Nieuw normaal yoga en ontspannen

Nieuw normaal yoga, in een crisis verwacht je toch dat we elkaar helpen? Dat de minst bedeelden het eerste uit de ellende worden gehaald? Dat we aandacht en liefde voor elkaar hebben? Dat er een overheid is die je beschermt? We zagen dat dit niet gebeurde.  Willen we dit nog? Kiezen we voor een spirituele wereld i.p.v. een wereld waar het draait om macht en geld? Wanneer je ziet dat in deze crisis de KLM de directeur nog een bonus wil geven van 400.000 euro, dan moet het toch anders?

Yoga toen en yoga nu

Er werd veel reclame gemaakt voor poweryoga, yoga om slanker te worden, leniger enz. Maar na de crisis gaan we voor diepgang en verbinding. De yoga van het nieuwe normaal is yoga met mantra’s, mudra’s, chakra’s enz. Kortom yoga met voelen en navoelen.

 

nieuw yoga normaal

Nieuw yoga normaal en wat mag wel en wat mag niet

Ik verzorgde wat privelessen maar met het zweet in de handen. Een boete van 290 euro of meer? Ik wist het niet meer. Bij bakker Bril konden we gelukkig nog een kop koffie halen met een lekker stuk apfelstrudel. Wel opeten en drinken in de auto. Vis kochten we nog gewoon bij de kraam en je zoute haring ver van de kraam af opeten. Maar yoga met tien mensen in een grote sporthal mag niet. Nu in juli 2020 groeien we meer naar een nieuw normaal. De yogalessen zijn hierop aangepast. We zijn niet meer bang en genieten van yoga met gepaste afstand en de yogadocent heeft voor een veilige ruimte gezorgd.

Nieuw normaal yoga met aangepaste yogalessen

Ook de yogalessen worden aangepast bij het nieuw yoga normaal. We gaan meer naar het vierde chakra, de liefde en meer yoga voor de longmeridiaan. Ook gaan we de kracht van eenvoudige yoga voelen met meditatie, stilte, mantra’s en de groepsenergie voelen. De prestatie yoga van op je kop staan, en been in de nek leggen ligt ver achter ons. We merken dat deze yoga ook doorwerkt op je gevoelsleven.

Ook is er geen prestatie bij de yoga en genieten we van yoga zonder dat we er wat mee moeten.

Nieuw yoga normaal en conclusie

nieuw normaal yoga
yogalessen in het nieuwe normaal

Ik had al gedeeltelijk afscheid genomen van de materiele wereld. Alles koop ik op marktplaats en stimuleer de consumptie maatschappij minimaal. De televisie is er al een jaar geleden uit gegooid. Probeer van 1.000 euro te leven. Daar tegen over staat veel tijd om de natuur in te gaan, te mediteren en voor mijzelf veel yoga. Na deze crisis gaat de deur naar de materiele wereld nog meer dicht en gaat de energie nog meer naar de spirituele wereld. Wat is er fijner om op leylijnen te zitten, de stilteplekken op te zoeken en goede mensen om je heen te hebben. In het nieuw yoga normaal gaat het om eenvoud, liefde en verbinding met yoga.  Je  richten op vrijwilligerswerk en te kijken in je omgeving wie je kunt helpen. Het gaat om de LIEFDE en die is niet meer zo te vinden in de materiele wereld. WELKOM IN DE SPIRITUELE WERELD.