nieuw normaal yoga Deventer

Nieuw normaal yoga Deventer, nieuw bewustzijn

Nieuw normaal yoga Deventer, in een crisis verwacht je toch dat we elkaar helpen? Dat de minst bedeelden het eerste uit de ellende worden gehaald? Dat we aandacht en liefde voor elkaar hebben? Dat er een overheid is die je beschermt? Hierbij geef ik als yogadocent mijn ervaringen met de politiek en hoe het hele systeem in Nederland werkt. Willen we dit nog? Kiezen we voor een spirituele wereld i.p.v. een wereld waar het draait om macht en geld? Wanneer je ziet dat in deze crisis de KLM de directeur nog een bonus wil geven van 400.000 euro, dan moet het toch anders?

nieuw yoga normaal

Nieuwnormaal yoga met aangepaste yogalessen

Ook de yogalessen worden aangepast bij  Nieuw normaal yoga Deventer. We gaan meer naar het vierde chakra, de liefde en meer yoga voor de longmeridiaan. Ook gaan we de kracht van eenvoudige yoga voelen met meditatie, stilte, mantra’s en de groepsenergie voelen. De prestatie yoga van op je kop staan, en been in de nek leggen ligt ver achter ons. Nieuw yoga normaal Deventer is de yoga van de toekomst.

Nieuw normaal yoga  Deventer en conclusie

nieuw yoga normaal

 

Ik had al gedeeltelijk afscheid genomen van de materiele wereld. Alles koop ik op marktplaats en stimuleer de consumptie maatschappij minimaal. De televisie is er al een jaar geleden uit gegooid. Probeer van 1.000 euro te leven. Daar tegen over staat veel tijd om de natuur in te gaan, te mediteren en voor mijzelf veel yoga. Na deze crisis gaat de deur naar de materiele wereld nog meer dicht en gaat de energie nog meer naar de spirituele wereld. Wat is er fijner om op leylijnen te zitten, de stilteplekken op te zoeken en goede mensen om je heen te hebben. In het nieuw yoga normaal gaat het om eenvoud, liefde en verbinding met yoga.  Je richten op vrijwilligerswerk en te kijken in je omgeving wie je kunt helpen. Het gaat om de LIEFDE en die is niet meer zo te vinden in de materiele wereld. WELKOM IN DE SPIRITUELE WERELD VAN NIEUW NORMAAL YOGA DEVENTER