naaktyoga

Naaktyoga, voel het verschil op de yogamat

Naaktyoga, herken je dat, het gevoel van vrijheid bij blootyoga?

Naaktyoga, wie al vaker blootyogalessen heeft gevolgd, wil waarschijnlijk nooit meer anders. Het is aan een ander niet uit te leggen hoe het voelt. Voor wie nog niet eerder bloot de stap op de yogamat  heeft gezet…
Verwen jezelf, verlaag die naaktyogadrempel en ervaar hoe het voelt om zonder  knellende kleding heerlijk je yogaoefeningen te doen. Gewoon in het pak waarin je geboren bent, less is more!

naaktyoga, geef je eens echt bloot

WELKOM IN MIJN WERELD VAN ONTSPANNNING, NU OOK MET NAAKTYOGA.

Er was al blootwaterzwemmen in het Borgelerbad, elke laatste zaterdag van de maand. Dus de link werd snel gelegd om blootyogalessen te verzorgen. In mijn “gewone yogalessen” komen de chakra’s regelmatig voor. Bij naaktyoga word jij je nog bewuster van deze chakra’s. Het element water staat bij het tweede chakra. Dit chakra staat ook voor genieten en schaamte. Dus bij blootyoga ga je de schaamte voorbij en kun je nog vrijer genieten van de yoga en van je lichaam.

NAAKT WATER YOGA

Het eerste halfjaar van 2023 kunnen we weer blootzwemmen in de Scheg.

Hier de volgende data:
Zaterdag. 28-01 19:00-21:00
Zaterdag. 25-02 19:00-21:00
Zaterdag. 25-03 19:00-21:00
Zaterdag. 29-04 19:00-21:00
Zaterdag. 27-05 19:00-21:00
Zaterdag. 24-06 19:00-21:00

De Scheg biedt o.a. een instructiebad Sauna’s en een wedstrijdbad.

Naast dit alles is er yoga en gratis koffie en thee.
Kijk ook eens op www.nfn.nl en www.sportbedrijfdeventer.nl/descheg/

NAAKTYOGA, DE SCHAAMTE VOORBIJ EN GENIETEN!

Ik heet je welkom bij mij op de yogamat, om samen te genieten van vrijheid, yoga en ontspanning! Er is altijd een kleine intake om zo samen af te kunnen stemmen op je wensen. Je voelt je in het begin misschien kwetsbaar maar door de ervaring van de naaktyogadocent voel je je snel op je gemak.

naaktyoga, net iets anders

Naaktyoga info

Er zijn regelmatig blootyogalessen in Deventer en omgeving, informeer eens naar de data. Ook is het mogelijk om een naaktyogales op maat te ontvangen. We kijken dan samen waar de blokkades zitten en passen de yogales hierop aan.

Wie is je naaktyogadocent?

Berry Steenbruggen verzorgt al meer dan dertig jaar naaktyogalessen. Regelmatig wordt hij uitgenodigd door nudistenverenigingen en groepen die naaktyoga promoten. Ook geeft hij de naaktwateryogalessen in De Scheg. Berry is fulltime yogadocent en geeft yogalessen in Deventer, Epse, Terwolde en Twello.

Voor meer info: info@yogaberry.nl