naakt yoga

Naakt yoga geeft je vrijheid die in jezelf zit

Naakt yoga, herken je dat, het gevoel van vrijheid?

Naakt yoga, wie vaker bloot heeft gerecreëerd, wil waarschijnlijk nooit meer anders ontspannen. Het is aan een ander niet uit te leggen hoe het voelt. Voor wie nog niet eerder naakt yoga heeft ervaren en de eerste stap in het naturisme heeft gezet… Verwen jezelf eens, verlaag de schaamtedrempel en ervaar hoe het voelt om zonder knellende kleding heerlijk te bewegen en te ontspannen. Gewoon in het pak waarin je geboren bent, less is more!

Welkom in mijn wereld van ontspanning, nu ook met naaktyoga.

Er was al blootwaterzwemmen in De Scheg in Deventer, elke laatste zaterdag van de maand. Dus de link werd snel gelegd om blootyoga te verzorgen in Deventer. Stuur mij een mail en je ontvangt de informatie met wanneer, hoe en wat! De blootwateryogalessen zijn zo geliefd in Deventer dat we verhuisd zijn van het Borgelerbad naar De Scheg. Naakt yoga wordt nu ook gecombineerd met het naakt zwemmen.

blootyoga en de sauna

Ook is de combinatie van een naakt yogales en de sauna een mooie combinatie.

Naakt yoga en de chakra’s

In mijn “gewone yogalessen” komen de chakra’s regelmatig voor. Bij de blootyogalessen word jij je nog bewuster van deze chakra’s.  De demon van het tweede chakra is schaamte, dus bij naakt yoga ga je de schaamte voorbij en kun je vrij gaan genieten van yoga en van je lichaam.

Naaktyoga, de schaamte voorbij en genieten

Er is ook elke maand blootwateryoga in De Scheg. Zie onze site.

Normaal zeg ik altijd, welkom bij mij op de yogamat, maar nu welkom om samen te genieten van vrijheid, yoga, water en ontspanning! Ook yoga geeft een gevoel van vrijheid en ruimte. Van 19:00 tot 21:00 uur blootwaterzwemmen en daar tussenin van 19:30 tot 20:00 uur blootwateryoga. Combineer naakt yoga eens met een massage of met een priveles.

Naaktwateryoga

Het eerste halfjaar van 2023 kunnen we weer blootzwemmen in de Scheg.

Hier de volgende data:
Zaterdag. 28-01 19:00-21:00
Zaterdag. 25-02 19:00-21:00
Zaterdag. 25-03 19:00-21:00
Zaterdag. 29-04 19:00-21:00
Zaterdag. 27-05 19:00-21:00
Zaterdag. 24-06 19:00-21:00

De Scheg biedt o.a. een instructiebad Sauna’s en een wedstrijdbad.

Naast dit alles is er yoga en gratis koffie en thee.
Kijk ook eens op www.nfn.nl en www.sportbedrijfdeventer.nl/descheg/

We beginnen om 19.00 uur en het is tot 21.00 uur.
Voor meer info: info@blootwateryoga.nl

Intake naakt yoga

Omdat naaktyoga nog wat in de taboesfeer ligt, is het mogelijk om eerst een intakegesprek te hebben. Je blokkades kunnen we dan samen bespreken voor je deelneemt aan de blootyogalessen. Het is ook mogelijk om eerst een privéles naaktyoga te ervaren en later over te gaan naar de groepsblootyogalessen.