mindfulness yogalessen

Mindfulness Yogalessen? Voel het op de yogamat in Deventer

Mindfulnessyoga, wat is het?

Mindfulness yogalessen is een vorm van yoga waarbij op een meditatieve wijze yoga wordt beoefend. Dit betekent dat het uitvoeren van  yoga oefeningen, opmerkzaamheid (mindfulness) beoefend wordt. Je wordt telkens bewust  van wat je voelt bij de yoga oefeningen.

mindfulness yogalessen in Deventer en omgeving
mindfulness yogalessen

In het lichaam is meer te voelen dan alleen de bewegingen die het maakt bij yoga. We hebben ook gedachten, er zijn stemmingen, emoties en allerlei andere innerlijke reacties. Wanneer we stiller en met meer aandacht gaan bewegen ontvouwt zich een heel spectrum aan waarnemingen. We laten ons steeds weer verrassen. Na 35 jaar yoga wordt de mindfulness yogadocent nog telkens verrast door bepaalde gevoelens en gedachten.

Wat doet mindfulnessyoga met je?

Doordat we  met aandacht  lichaamsoefeningen uit te voeren, worden de oefeningen vanzelf langzamer. Het vertragen geeft je rust en ruimte waarin het lichaam vertelt wat er op diverse niveaus gebeurt. Dit kunnen zowel aangename als onaangename gewaarwordingen zijn.  Aangenaam en onaangenaam zei je vroeger nog, nu met mindfulnessyoga ben je de toeschouwer van het voelen.

mindfulness yoga in Deventer Epse Twello en Gorssel

 

 

 

 

Mindfulnessyoga helpt om oordeelvrij de ervaringen van het moment waar te nemen. Een zachte, vriendelijke houding is daarbij een voorwaarde. Het perspectief is: bewuster en soepeler omgaan met jezelf en met de indrukken van alledag. Ik ging mij in de jaren tachtig verdiepen in de mindfulness yoga. Toen kwam ik erachter dat deze vorm van yoga al 25 jaar geleden door mij werd aangeboden. In 1987 verzorgde ik al mindfulnessyoga, het woord mindfulness bestond nog niet eens! Mindfulness yoga is een beleving en erover praten of schrijven doet de mindfulness yoga tekort. Kom eens een proefles mindfulness yoga ervaren in Deventer, Epse, Terwolde of Twello.

Mindfulnessyoga met gratis boek

Bij aanmelding mindfulnessyoga in Deventer, Epse, Terwolde of Twello ontvang je het mindfulness yogaboek gratis. Neem dit blog artikel even mee naar de mindfulness yogales.

Mindfulness Yogalessen in Deventer, Epse, Terwolde en Twello.

Ik verzorg dus al meer dan 30 jaar yogalessen in  Deventer. Meer dan 1.000 cursisten hebben in Deventer en omgeving al mogen ervaren wat yoga  voor hen kan betekenen. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  12 yogalessen in de week. Wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello. Zwangerschapsyoga en elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales. Ook is er privé-begeleiding, reizen naar India en Bali. Ik ondersteun je met yogaboeken, workshops en c.d.’s.  Als enige  yogadocent in Deventer kun je een yoga app voor op je telefoon gebruiken. Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer. Een gemiste les, door je vakantie of om andere redenen, kun je na je vakantie gewoon inhalen. Wil je vaker dan eens in de week van een yogales genieten? Dat is bij mij mogelijk zonder extra kosten! 

Waar mindfulness yogalessen?

Je kunt de mindfulness yogalessen dus volgen in Deventer, Twello, Terwolde en Epse. Kijk eens onder yoga Twello, Deventer yoga en yoga Gorssel onder google.

Contact voor mindfulnessyoga: Berry Steenbruggen, J.v.d.Vondellaan 70, 7412MS Deventer.

Tel. 0618735591 email info@yogaberrydeventer.nl