Mindfulness Yoga

Mindfulness yoga boeken en je bent ZEN

Mindfulness yoga

Dit baanbrekende boek introduceert een heel nieuwe integratie van yoga en meditatie.  Mindfulnessyoga legt de nadruk op de spirituele kant van yogabeoefening, een dimensie waar te vaak overheen wordt gekeken. Mindfulness Yoga is het eerste boek waarin de twee disciplines worden gepresenteerd als één beoefening die het lichaam stimuleert. Het bevrijdt de geest, zorgt voor mededogen, gelijkmoedigheid en vreugde opwekt.

Leringen Boeddha

In het eerste deel van het boek geeft de auteur een prachtige en levendige inleiding op de leringen van de Boeddha. In de tweede helft van het boek geeft Boccio drie complete reeksen Mindfulness Yoga.  Door  meer dan 100 foto’s, met gedetailleerde aanwijzingen voor lichaam, adem en geest is dit boek uniek.

Dit mindfulness yoga boek is voor iedereen te lezen

Of je nu een beginner bent of dat je al jaren bezig bent, Mindfulness Yoga is voor jou. De reeksen asana’s (lichaamshoudingen) zijn gebruikersvriendelijk en gemakkelijk te volgen in deze vernieuwende presentatie van Mindfulness Meditatie en Yoga.

mindfulness yogaboeken

Yogadocent Berry Steenbruggen geeft dit boek uit!

Recensies Mindfulness yogaboek

Ik ben zeer onder de indruk van alle informatie die ik in dit boek gelezen heb. Dit boek is een aanrader voor iedereen die zich wil verdiepen in de achtergronden van yoga en boeddhisme. Het is geen makkelijke stof, maar als je interesse in hebt is het zeker de moeite waard. De inzichten van Boccio, een ervaren yoga docent en boeddhist, zijn ontzettend waardevol. Het draait uiteindelijk om bewuste aandacht in alles wat je doet, niet alleen in de yoga asana’s.

Dit boek bevat ruim stevige theorie, die voor de “1 keer per week” yoga- of mindfulness-beoefenaar misschien wat veel van het goede is. In geen enkel opzicht te vergelijken met andere, veelal hapklare boeken over mindfulness. Tevens bevat het boek vier “yogareeksen” die een vriendelijke aanvulling zijn op de tekst in het boek. Echter als je de theorie kunt laten doordringen, kun je die op al je eigen yoga- en “leef”beoefening toepassen en lijken de reeksen in het boek wat overbodig. Dit mindfulnessyogaboek is te bestellen bij yoga door Berry Steenbruggen. info@yogaberrydeventer.nl

Berry Steenbruggen geeft yogales met mindfulness in Deventer en omgeving

Kijk ook eens naar het boek mindfulness als uitweg

mindfulness als uitweg