Mindfulness yoga boek Boccio

Mindfulness yoga boek Boccio, dit baanbrekende boek introduceert een heel nieuwe integratie van yoga en meditatie: Mindfulness Yoga. Mindfulness Yoga legt de nadruk op de spirituele kant van yogabeoefening, een dimensie waar te vaak overheen wordt gekeken. Mindfulness Yoga is het eerste boek waarin de twee disciplines worden gepresenteerd als één beoefening die het lichaam stimuleert, de geest bevrijdt, en mededogen, gelijkmoedigheid en vreugde opwekt.
In het eerste deel van het boek geeft de auteur een prachtige en levendige inleiding op de leringen van de Boeddha en plaats hij die binnen de bredere context van de Indiase spirituele tradities. In de tweede helft van het boek geeft Boccio drie complete reeksen Mindfulness Yoga, met meer dan 100 foto’s, met gedetailleerde aanwijzingen voor lichaam, adem en geest.
Of je nu een beginner bent of dat je al jaren bezig bent, Mindfulness Yoga is voor jou. De reeksen asana’s (lichaamshoudingen) zijn gebruikersvriendelijk en gemakkelijk te volgen in deze vernieuwende presentatie van Mindfulness Meditatie en Yoga.

Yogadocent en mindfulness yoga boek van Boccio

Een paar jaar geleden kon ik van de uitgever het Mindfulness yoga boek van Boccio kopen. Ik bestelde een proefexemplaar. Maar wanneer ik het boek zou aanschaffen dan moest het wel meer dan 500 exemplaren zijn. Dit bleek een goede gok te zijn. Ik als yogadocent haal nog steeds zoveel uit dit boek. Ook de cursisten vinden het een m