mindfulness in Deventer, yogaberry

Mindfulness, een compleet programma

Mindfulness in Deventer en omgeving

mindfulness in een kerk

Mindfulness, wat is het?

Komt het jou wel eens voor dat je net iets ergens hebt neergelegd en je daarna niet meer weet waar je het gelaten hebt? Of dat je zoveel aan je hoofd hebt dat je het gevoel hebt dat het hoofd overloopt van gedachten? Dan wordt het tijd voor mindfulness. Het denken zit altijd in toekomst of verleden, maar bij mindfulness ben je in het hier en nu. De mindfulness oefeningen of de mindfulnessyoga geven rust in je hoofd en ontspannen het lichaam.

Mindfulnessyoga

Mindfulness Yoga, yogaboek
Mindfulness Yoga

Bij mindfulnessyoga zijn we ons constant bewust van de adem, het lichaam de yogahouding enz.  Kortom het denken komt er niet meer tussen bij al dat voelen, invoelen en navoelen. Nu denk je misschien “hoe kan dat drukke hoofd van mij tot rust komen”. Maar tijdens een uur of anderhalf uur leidt de yogadocent je langzaam van denken naar voelen. Omdat dit heel geleidelijk gaat is het geen harde confrontatie met de onrust in je lijf en dat drukke hoofd.

Mindfulnessyogaboek, maak kennis met mindfulness en het boeddhisme.

In eigen beheer geef ik een aantal mindfulnessboeken uit om je kennis te laten maken met mindfulness. Dit baanbrekende boek introduceert een heel nieuwe integratie van yoga en meditatie: Mindfulnessyoga. Mindfulnessyoga legt de nadruk op de spirituele kant van yogabeoefening, een dimensie waar te vaak overheen wordt gekeken. Mindfulness Yoga is het eerste boek waarin de twee disciplines worden gepresenteerd.  Het lijkt alls één beoefening die het lichaam stimuleert, de geest bevrijdt, en mededogen, gelijkmoedigheid en vreugde opwekt.

MINDFULNESS HOORT IN DE WESTERSE WERELD THUIS

In het eerste deel van het boek geeft de auteur een prachtige en levendige inleiding op de leringen van de Boeddha en plaatst hij die binnen de bredere context van de Indiase spirituele tradities. In de tweede helft van het boek geeft Boccio drie complete reeksen Mindfulnessyoga, met meer dan 100 foto’s, met gedetailleerde aanwijzingen voor lichaam, adem en geest.
Of je nu een beginner bent of je bent al jaren bezig, Mindfulness Yoga is voor jou. De reeksen asana’s (lichaamshoudingen) zijn gebruikersvriendelijk en gemakkelijk te volgen in deze vernieuwende presentatie van Mindfulness Meditatie en Yoga.

Mindfulnessboek als uitweg, een praktisch yogaboek.

mindfulness in Deventer

Mindfulness biedt je een pad naar welzijn. Het geeft je de hulpmiddelen om tegen de onvermijdelijke hindernissen van het leven opgewassen te zijn. En hoewel mindfulness misschien exotisch klinkt, kun je het ontwikkelen. Profiteer  van de bewezen heilzame effecten ervan – zonder speciale training en zonder dat het je heel veel vrije tijd kost.
Ronald Siegel, ervaren therapeut en deskundige op het gebied van mindfulnesstechnieken, laat in deze uitnodigende gids precies zien hoe dat in zijn werk gaat. Je krijgt doeltreffende strategieën die je kunt gebruiken terwijl je naar je werk rijdt, de hond uitlaat of de afwas doet. Ook krijg je tips om praktisch aan de slag te gaan met oefeningen die maar 20 minuten per dag in beslag nemen. Stappenplannen, die je naar behoefte kunt aanpassen, helpen je om je aandacht zo te richten dat je in je dagelijks leven meer bereikt met minder inspanning.

Mindfulness yogales

Breng je leven meer in evenwicht en begin er vandaag nog mee! Ook zijn er privemindfulnesslessen mogelijk. Trakteer jezelf op een gratis mindfulness yogales. Kijk eens onder Deventer yoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen en vul het aan onder google met Berry.