mindfulness yoga boek

Mindfulness yoga boek

Mindfulness boek yoga

 

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

mindfulness yoga boek te koop bij Yoga door Berry Steenbruggen
Yogamindfulnessboek te koop

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindfulness yoga boek

Mindfulness yoga boek, het boek introduceert een heel nieuwe integratie van yoga en meditatie: Mindfulness Yoga. MindfulnessYoga legt de nadruk op de spirituele kant van yogabeoefening, een dimensie waar te vaak overheen wordt gekeken.

MindfulnessYoga is het eerste boek waarin de twee disciplines worden gepresenteerd als één beoefening die het lichaam stimuleert, de geest bevrijdt, en mededogen, gelijkmoedigheid en vreugde opwekt.

De recensies spreken voor zich

In deze studiegids probeert een Amerikaanse yogaleraar en leerling van zenleraar Thich Nhat Hanh, een van de belangrijkste richtlijnen uit het boeddhisme te verbinden met hatha yoga. Hij doet dit door ‘mindfulness’ (bewuste aandacht) toe te passen bij yogahoudingen. De studiegids bestaat uit drie delen en een uitgebreide inleiding. In het eerste deel wordt de historische en filosofische context uiteengezet; in deel twee de ‘mindfulness meditatie’ en in deel drie volgt de praktijk in woord en beeld (zwart-wit) van reeksen asana’s (houdingen). Enige kennis van het boeddhisme en yoga is noodzakelijk. Bevat drie bijlagen: factoren van ontwaken, een vertaling van een oude belangrijke boeddhistische tekst en het kiezen van een zithouding. Deze gedegen gids besluit met een uitgebreide literatuuropgave. Op de omslag een afbeelding van een jonge vrouw in meditatiehouding.

 
Ik ben zeer onder de indruk van alle informatie die ik in dit boek gelezen heb. Dit yoga mindfulness boek is een aanrader voor iedereen die zich wil verdiepen in de achtergronden van yoga en boeddhisme. De inzichten van Boccio, een ervaren yoga docent en boeddhist, zijn ontzettend waardevol. Het draait uiteindelijk om bewuste aandacht in alles wat je doet, niet alleen in de yoga asana’s.
Dit mindfulness yoga boek kost normaal 26.95 euro in de winkel. Voor 18.95 wordt dit boek opgestuurd inclusief verzendkosten. Het mindfulness yoga boek is een dikke pil en kan net door de brievenbus. Wanneer je 18.95 overmaakt  op rekening NL66INGBOOO4146261 t.n.v. L.J.Steenbruggen met vermelding van adres dan wordt het boek wordt binnen een week opgestuurd. Kopers uit België betalen 19.95 euro. Een mail sturen naar info@yogaberrydeventer.nl kan ook voor het adres.

Alle yoga boeken die te koop zijn bij yogaberry

Kijk ook eens naar de andere boeken dan het mindfulness yoga boek die ik verkoop. Intussen zijn te koop in het yogaberry winkeltje: energie in balans, Mindfulness een klare kijk van Dirk Vieren, Heer Bommel en het para-abnormale van Willem Venerius, Yoga als pijnbestijding van Kelly McGonical, 40x yoga voor zwangeren van Ineke Haverkamp & Iwanna Korolov, sprankelende stilte van Brigitte van Baren, Boedhisme en Psychtherapie van Ria Kloppenburg.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]