mindfulness boek

Mindfulness boek als uitweg in moeilijke tijden

Koop met aanbieding het mindfulness als uitweg boek

Mindfulness boek biedt je een pad naar welzijn. Het geeft je de hulpmiddelen om tegen de onvermijdelijke hindernissen van het leven opgewassen te zijn. En hoewel mindfulness misschien exotisch klinkt, kun je het ontwikkelen ¿ en profiteren van de bewezen heilzame effecten ervan ¿ zonder speciale training en zonder dat het je heel veel vrije tijd kost. Ronald Siegel, ervaren therapeut en deskundige op het gebied van mindfulness, laat in deze uitnodigende gids precies zien hoe dat in zijn werk gaat. Je krijgt doeltreffende strategieën die je kunt gebruiken terwijl je naar je werk rijdt, de hond uitlaat of de afwas doet. Ook krijg je tips om praktisch aan de slag te gaan met oefeningen die maar 20 minuten per dag in beslag nemen. Stappenplannen, die je naar behoefte kunt aanpassen, helpen je om je aandacht zo te richten dat je in je dagelijks leven meer bereikt met minder inspanning.

Breng je leven meer in evenwicht en begin er vandaag nog mee!

Mooie mindfulness boek aanbieding

Mindfulness, yogadocent Berry Steenbruggen uit Deventer heeft een speciale aanbieding. Het boek mindfulness als uitweg voor de speciale prijs van 9.95 euro incl. versturen. Dit boek is heel mooi te gebruiken in combinatie met yoga.

 

mindfulness als uitweg

Mindfulness boek en yoga in Deventer en omgeving

Berry Steenbruggen verzorg al meer dan 30 jaar ,mindfulness yogalessen in  Deventer.

Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving al mogen ervaren wat yoga  voor hen kan betekenen. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  12 yogalessen in de week.  Wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello waar het water onze inspirator is voor de minsfulness, zwangerschapsyoga, elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales. Ook privé-begeleiding, ondersteuning met yogaboeken, workshops en C.D’ s.  Als enige in Deventer met een yoga APP voor op je telefoon. Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer. Inhalen van een gemiste mindfulness les is dus geen probleem! Gemiste yogalessen door je vakantie of om andere redenen kun je gratis inhalen. Je kunt na je vakantie dan twee keer in de week komen.

Yoga thema’s

mindfulness als uitweg

Omdat ik met yoga thema’s werk, zit er altijd wel een thema bij die je 2 keer in een week mee wil maken. De yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales buiten waar de natuur de inspiratie is voor de mindfulness.. Bijna elk jaar reis ik  naar Azie voor inspiratie en om de yoga uit de bron naar Deventer te halen. De vakanties sluiten mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen.

Mindfulness ook tijdens de zwangerschap.

In mijn yogalessen zeg ik heel vaak “focus is aandacht, aandacht is liefde en liefde is genezing. Ook geeft mindfulnessyoga jou en je kindje  veel tijdens de zwangerschap.  Alles wat je aandacht/minfulness geeft groeit.

Mail eens voor een mindfulness proefles, info@yogaberrydeventer.nl of kijk eens op de website www.yogaberrydeventer.nl