mindfulness als uitweg

mindfulness als uitweg, een geweldig boek

Mindfulness als uitweg

Mindfulness als uitweg,  biedt u een pad naar welzijn. Het geeft u de hulpmiddelen om tegen de onvermijdelijke hindernissen van het leven opgewassen te zijn. En hoewel mindfulness misschien exotisch klinkt, kunt u het ontwikkelen en profiteren van de bewezen heilzame effecten. Zonder speciale training en zonder dat het u heel veel vrije tijd kost kunt u dit boek gebruiken. Mindfulness wint ook steeds meer terrein in de geestelijke gezondheidszorg. Het wordt door artsen en therapeuten beschouwd als een volwaardige therapie.  Wetenschappelijk is dit onderbouwd en waarvan onderzoek aantoont dat ze goed werkt, zeker bij de aanpak van stress, depressie, angst en pijn.

De schrijver van mindfulness als uitweg, Ronald Siegel

mindfulness als uitweg

 

Ronald Siegel, ervaren therapeut en deskundige op het gebied van mindfulness. Hij  laat in deze uitnodigende gids precies zien hoe mindfulness dat in zijn werk gaat. U krijgt doeltreffende strategieën die u kunt gebruiken terwijl u naar het werk rijdt, de hond uitlaat of de afwas doet. Ook krijgt u tips om praktisch aan de slag te gaan met oefeningen die maar 20 minuten per dag in beslag nemen. Stappenplannen, die u naar behoefte kunt aanpassen, helpen u om de aandacht zo te richten dat u in uw dagelijks leven meer bereikt met minder inspanning.

Mindfulness en yoga

Als yogadocent gebruik ik mindfulness veel in mijn yogalessen.

mindfulness als uitweg
Mindfulness als uitweg, een geweldig boek

Boekrecensies

Ik heb een aantal zaken geleerd over de manier waarop de mensheid, en ik dus ook, denkt. En ik heb geleerd dat je, hoe moeilijk het ook kan zijn, moet aanvaarden dat sommige dingen nu eenmaal gebeuren. Ik blijf in elk geval er verder op oefenen.

Shari De Baets

Over mindfulness wordt zeer veel geschreven, maar wat is het nu juist? Dit boek geeft op een overzichtelijke manier een praktische kijk op wat mindfulness is, en wat je ermee in de dagelijkse praktijk kan doen (…).  Dit boek richt zich op een verschillend doelpubliek: de leek die mindfulness wil leren kennen, maar ook naar de wat meer ervaren beoefenaar. Maar ook is dit boek geschikt  voor de arts of therapeut die met mindfulness wil werken in zijn therapie. Het boek zorgt voor een zeer eenvoudige en concrete kennismaking met mindfulness.  Via volledig uitgeschreven oefeningen en schema’s, en daarnaast gebundeld naar verschillende problematieken toe in de hoofdstukken.

Dit boek kost 18 euro incl. versturen. Kijk ook eens naar het boek, mindfulnessyoga Bestellen van dit boek kan door een mail te sturen naar: info@yogaberrydeventer.nl