Deventer weekend yoga

Meditatie vanuit Bali, het spirituele eiland

Meditaties vanuit de navel van de aarde

Meditatie, mijn vriend Wayan Semadi op Bali noemt Bali altijd de navel van de aarde. Je voelt de spiritualiteit op Bali dan ook overal. Daarom kun je op dit blog verschillende yogameditaties vanuit Bali met mij delen.

Yogameditaties in de natuur

Meditaties werken dus dieper door in de natuur. Wij zitten in een bamboehuisje aan de zee.  Achter ons een geweldige mooie wilde Balinese tuin. De yogameditaties komen vanuit de navel van de wereld en uit de natuur. De vulkaan de Agung is regelmatig actief en de energie bij deze vulkaan is heel goed voor je ochtendmeditaties.

Meditatie en yoga

Meditatie Deventer

Elke donderdagavond is er dus een yogameditatieles. Eerst ervaren we met yogaoefeningen dat het lichaam en de adem ontspannen. Wanneer de wervelingen van de geest tot rust zijn gekomen door yoga dan begint onze meditatie. Volg een proefles  om 20.00 uur in De Schalm aan de Dreef 1. Deze meditatiemethode is al meer dan 25 jaar een begrip in Deventer en omgeving.

Meditaties en feedback

Vanuit Bali geef ik je feedback over je meditatieervaringen. Stuur een mail naar info@yogaberrydeventer.nl en deel je ervaringen.

 

 

De twee bovenstaande video’s zijn dus van vorig jaar! Vanaf 15 december 2018 meer video’s.