yoga massage

Yoga massage in Deventer en omgeving

lessenMasseer je lichaam met yoga en met je handen

Yoga massage, Yoga door Berry Steenbruggen verzorgt niet alleen groeps yogalessen, wateryoga, meditatielessen, maar ook privé yogalessen. In deze privé yogalessen wordt vaak yoga gecombineerd met massage dus de yoga massage.

Kijk eens in onderstaand filmpje en kijk eens of de yogamassage  iets voor jou kan betekenen.

Klik hieronder: massageyoga.  De voeten zijn favoriet bij de massage in een yogales. We maken gebruik van de voetreflex in combinatie met yoga aardingsoefeningen.

Yoga  massage in Deventer en omgeving.

Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving (Twello ,Terwolde en Epse, Gorssel) al mogen ervaren wat yoga massage voor hen kan betekenen in het dagelijks leven. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  12 yogalessen in de week,  wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello, zwangerschapsyoga, elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales, privé-begeleiding, reizen naar India en Bali, ondersteuning met yogaboeken, workshops en C.D’ s en  als enige in Deventer met een yoga APP voor op je telefoon. Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer, dus een gemiste les, door je vakantie of door andere redenen, kun je na je vakantie gewoon inhalen.

Wil je vaker dan eens in de week van een yogales genieten? Dat is bij ons mogelijk zonder extra kosten!

Yoga massage

De yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales op mooie plekken in de natuur. Bijna elk jaar reis ik twee keer naar Azië voor inspiratie en om de yoga uit de bron naar Deventer te halen. De vakanties sluiten mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen. Regelmatig zijn er mooie workshops.

Contact voor yoga massage: Yoga door Berry Steenbruggen, J.v.d.Vondellaan 70, 7412MS Deventer, tel. 0618735591 email info@yogaberrydeventer.nl