lockdown yogalessen

Lockdown yogalessen, Deventer yoga

Lockdown of een retraite

Lockdown yogalessen, we moesten de afgelopen tijd in een lockdown, er werd zelfs gesproken over een intelligente lockdown.  Veel mensen klaagden hierover, ik hoorde zelfs om mij heen dat we in een dictatuur leven en dat de vrijheid ons werd ontnomen. Heeft een lockdown ook positieve effecten? Ben jij wel eens vrijwillig in een lockdown gegaan? In dit blog meer over een yoga stilte. Heb jij je goed voorbereid op een volgende  stilte?

Lockdown yogalessen om dichter bij jezelf te komen

De afgelopen 35 jaar ging ik vaak vrijwillig in een yogalockdown. In zo’n yoga lockdown kom je jezelf tegen. Veel mensen vluchten voor hun gevoelen door te werken, altijd bezig te zijn of door afleiding te zoeken. Ga er eens door heen en kijk eens wat jouw weerstand is bij stilte, alleen zijn en geen afleidingen. Je zal zien dat het een zuivering is.

Lockdown yogalessen en lockdown tips

Bij een stiltetijd kun je met de volgende dingen rekening houden. Probeer een dagschema te maken met meditatie, yoga, spirituele boeken lezen, veel aandacht voor eten en eten koken. Kortom dat je structuur hebt de hele dag. Neem een symbool mee zoals een Boeddhabeeldje, Ganesha of iets wat voor jou symbool staat in jouw retraite. De natuur in tijdens je retraite geeft je veel stilte en rust. Gun jezelf dus ook wat luxe, je kunt in een yogastilte gaan en een mooi kasteel uitzoeken. Gebruik veel licht! Brand een kaarsje elke dag of voel de zon. Pas je muziek aan door mantra’s te draaien of spirituele muziek. Lockdown yogalessen kent een holistische aanpak.

 

lockdown yogalessen

Mijn laatste yogalockdown in kasteel Slangenburg

Spirituelelockdown op maat met lockdown yoga

Regelmatig maak ik retraites met een  yoga lockdown op maat. Met een intake gesprek kijken we dus hoe jouw yogalockdown eruit gaat zien. Ik begeleid je materieel en spiritueel tijdens je retraite naar een speciale plek. De lockdown yogalessen kennen een grote mate van flexibiliteit.

Lockdown yoga

Tijdens een periode van op jezelf zijn  is er gelukkig toch veel yoga mogelijk. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd op lockdownyoga. Er is lockdown yoga online. Bij onlineyoga ontvang je goede aanwijzingen bij je yogaoefeningen. Ook hebben we een coachingsgesprek met waar jij tegenaan loopt bij een lockdown en hoe je de yoga kunt gebruiken om in balans te blijven. Lockdownyoga met een youtubelink.  De afgelopen jaren heb ik tientallen yogalessen op youtube gezet. Ik kan je de verborgen link toesturen met het thema welke jij kunt gebruiken. Priveyogalessen zijn gewoon mogelijk tijdens periodes van op jezelf zijn. Ik kom bij jou thuis of je komt in mijn spirituele yogaruimte.

Kortom er is veel yoga mogelijk tijdens een tijd dat jij je terug trekt.