Lockdown yoga verjaardag

Lockdown yoga , verjaardag ook met meditatie

Je laat je toch niet beperken op de mooiste dag van van het jaar?

Lockdown yoga verjaardag, het afgelopen jaar heb ik als yoga docent goed om mij heen gekeken hoe mensen omgingen met met een lockdown, hun creativiteit en hun vrijheden. Het viel mij op dat velen in de angst zaten en verstard zaten in het denken. Over een weekje ben ik zelf jarig en het wordt ook dit jaar weer een verjaardag waar we later samen mooi op terug kunnen kijken. Zie jij je verjaardag in lockdown als een probleem of als een mooie uitdaging? Kies eens voor een mooie yoga lockdown verjaardag, je kijkt er jaren lang nog op terug.

Lockdown yoga verjaardag, met hoeveel personen?

In India waar ik bijna elk jaar kom voor de yoga zijn belangrijke feesten altijd meerdere dagen. Hier in Nederland is een feestje vaak beperkt tot een dagdeel. Mijn verjaardag volgende week wordt gehouden in meerdere dagen. Mijn vrienden kunnen kiezen tussen om te komen met de ochtend bij de thee of koffie, de middag of de avond met een goed Indiaas diner samen. Op deze manier kun je heel wat mensen zien tijdens je mooiste dag van het jaar. Zelf houd   ik rekening met de bubbel waarin mensen leven. Helaas houdt de regering daar geen rekening mee. We zitten nu in een lockdown met een bezoek van maar 1 persoon. Dit kun je creatief oplossen door een mooie picknickmand mee te nemen naar je vrienden, dan kom jij alleen en mag het weer volgens de protocollen. Kortom, met wat creativiteit kom je een eind.

Lockdown yoga verjaardag

Lockdown yoga verjaardag met natuurlijk yoga, meditatie, tenenlezen en veel meer

Je verjaardag kan natuurlijk niet zonder yoga. Je kunt met yoga je verjaardag tot een mooie herinnering maken. Trakteer jezelf eens met een online yogales.  Misschien met samen met degene die op je verjaardag komt. Je kunt ook een yogales op maat aanvragen, deze ontvang je dan met een youtubelink. Probeer eens een verjaardag waarbij je de stilte ingaat. Samen stil zijn geeft zo’n sterk gevoel van verbondenheid. Je lockdown yoga verjaardag samen met anderen wordt een verjaardag waar je nog lang goed op terug kijkt.

 

Is een spirituele lockdown yoga verjaardag nog een taboe?

In veel landen wordt een verjaardag gevierd met een spiritueel tintje. In India zijn verjaardagen altijd verbonden met spiritualiteit. Vaak wordt een spiritueel symbool op tafel gezet, een Boeddha, Ganesha of Laksmibeeld. Zet eens een symbool op tafel waar jouw verjaardag mee is verbonden. Een kaars wordt in Nederland vaak gebruikt en is verbonden met licht en hoop. Zelf besteed ik veel aandacht aan Shiva bij mijn verjaardag. Heb jij wel eens naar een mantra geluisterd? Tina Turner heeft zulke mooie mantra’s op youtube gezet, het zijn bijna verjaardagssongs.

Lockdown yoga verjaardag

Lockdown yoga verjaardag op maat

Het afgelopen jaar heb ik veel yoga op maat kunnen maken. Ook verjaardagen op maat zijn nu een hype. Mail mij eens hoe ik jouw verjaardag op kan fleuren met yoga en veel meer. Laat je niet beperken door lockdowns.