levenstuinen yoga

Levenstuinen yoga

Levenstuinen yoga is ontspannen door yoga en de natuur

Levenstuinen yoga in de tuinen van Groot Honschoten

Yoga in de levenstuinen, een mooie combinatie

Levenstuinen yoga, elk jaar loop ik met belangstellenden door de levenstuinen in Teuge en kijken we niet alleen naar de mooie bloemen maar ook naar de chakrasymbolen in de tuin.  Deze symbolen in de levenstuinen zeggen veel over de chakra’s. Ook zijn de kleuren van de bloemen in de tuin verbonden met de chakra’s. Elk jaar is het weer een genot om te zien wat er spiritueel veranderd is in deze tuinen van groot Honschoten en zie je dingen die je bij je vorige bezoek niet zijn opgevallen. De Tuinen van Groot Honschoten of ook wel de levenstuinen genoemd nodigen ook uit voor yoga in de levenstuinen, om even stil te zijn, te mediteren of om de blik naar binnen te brengen.

levenstuinenyoga, rust, stilte en bij jezelf komen

Elk jaar bied ik chakrayoga aan in deze tuinen. We wandelen eerst samen door de levenstuinen en d.m.v. wat we zien in deze tuinen leer je meer over de chakra’s.  Na de wandeling zoeken we een mooie schaduwrijke plek op in de tuinen en gaan de chakra energie in het lichaam voelen.

levenstuinen yoga, door yogadocent Berry Steenbruggen

Ik, yogadocent Berry Steenbruggen, verzorg al meer dan 30 jaar chakra yoga in Deventer en omgeving.
Chakra yoga in Deventer, elk jaar is er een chakracursus. Ook worden de chakra’s bijna in elke les behandeld.
In de afgelopen jaren ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de chakra’s en daarom komen ze regelmatig voor in de yogales. We gebruiken hierbij yoga oefeningen, mudra’s en mantra’s. Bij chakrayoga Deventer ontvang je ook een mooi yogaboek met veel informatie over de chakra’s. In de zomer verzorg ik regelmatig yogalessen in de levenstuinen.

 

levenstuinen yoga, pure ontspanning

Yoga in de levenstuinen, aanmelding

Meld je aan per mail voor de Levenstuinen yoga. Wanneer het weer het toelaat ontvang je een mail met datum en tijd.  De yogalessen zijn altijd in de avonden, wanneer niemand anders aanwezig is in de tuinen. Je kunt ook kiezen voor een privérondleiding of een groepswandeling. Ik leer je dan meer over de chakra’s. Deze chakra rondleiding  in de levenstuinen kun je ook mooi combineren met  een tenenleesconsult.

Er worden yogalessen gegeven in de gemeente Voorst ( Terwolde en Twello), Epse en Deventer

Mail voor yoga, Info@yogaberrydeventer.nl

Llevenstuinen yoga met Berry Steenbruggen

Wie is yogaberry? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren  in 1958 te Deventer. Na mijn schooltijd ging ik werken bij een computerfabrikant. Een prima job met veel geld, maar ik was niet gelukkig. Zelfs werd ik ziek van de stress. Ik ging op zoek wat ik mijn verdere leven wilde doen. Toen kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben.