3 x yoga Voorst en wateryoga

Ladies night yoga stop

Ladiesnight yoga


Ladies night yoga

Ladiesnight yoga, hoe begon het?

Als yogadocent verzorg ik al meer dan 30 jaar Yoga in Deventer, Epse, Twello en Terwolde. In 2017 werd mij gevraagd om als man, de yoga te verzorgen tijdens de Ladiesnight bij De Scheg in Deventer. De yoga bij de Ladiesnight is e r elke maandag om 21.15 uur. De yogales in Epse eindigt om 20.45 uur, dus dat kwam goed uit. Binnen 15 minuten kan ik aanwezig zijn in De Scheg, vanuit Epse. Nu verzorg ik dus al een half jaar de yoga op de maandagavond. Intussen is er een vaste groep Ladies night yogacursisten.

Ladies Night yoga, wat heb je nodig?

Het mooie van de Ladies night is dat je niets hoeft mee te nemen voor de yoga. We doen de yoga in zwemkleding en er liggen yogamatten. Boven het zwembad van De Scheg is een balkon in de vorm van een schelp, hier worden de yogaoefeningen gedaan. We hebben een mooi uitzicht op de zwembaden en zelfs naar de ijsbaan toe. De temperatuur is zo goed dat in de ontspanning je niet bang hoeft te zijn dat je afkoelt. Ook is er wateryoga, hiervoor heb je ook niets nodig. We gebruiken hulpmiddelen maar deze zijn aanwezig.

 

Ladies Night yoga in De Scheg

 

Ladiesnight yoga, vrouwen bij elkaar

Wil jij met vrouwen onder elkaar dus yoga ervaren dan is deze yoga bij de Ladies night iets voor jou. Bij de ladies night kun je gebruik maken van:

  • AquaFreestyle
  • AquaBike
  • AquaRelax
  • AquaJoggen
  • Aquarobic
  • AquaGym
  • Buik Billen Benen
  • Banenzwemmen

Om 21.15 sluiten we dus de ladies night af met yoga en kun je lekker ontspannen naar bed gaan.

Ladiesnight yoga Ladies night yoga, wat doen we?

Bij deze yogavorm zijn we ons dus elke week weer bewust van een thema zoals: nek- en schouders, buikademhaling, de rug, aarden, de chakra’s, enz. Er is altijd een korte ontspanning aan het einde van de ladiesnight yogales.

Combineer de Ladies night yogales eens met meer!

Ladies night, stopt

De tweede week van juli 2019 is dus er helaas de laatste wateryogales in De Scheg. Ik wil jullie bedanken voor het volgen van de yogalessen. Hoop jullie te zien bij de andere wateryogalessen die ik verzorg.

De yoga bij de Ladies Night is dus heel mooi te combineren met de wateryoga, yoga priveles of een backmitrayogales. Stuur eens een mail en vraag naar alle mogelijkheden. info@yogaberrydeventer.nl