korte lontjes yoga

Korte lontjes yoga Deventer

Hoe herken je een kort lontje

Korte lontjes yoga, tijdens de corona en nog meer erna kwamen er steeds meer korte lontjes. Vanochtend hoorde ik nog op de radio dat de NS in het nieuws was. Mensen ontploffen wanneer ze de ID moeten laten zien. Er komt vaak intimidatie bij en zelfs een klap of een duw. Je herkent korte lontjes vrij snel. De lichaamstaal geeft het mooi aan. De schouders gaan omhoog en de houding wordt agressief. Aan de ogen kun je het ook zien, ze spuwen vuur. Ook valt er niet meer redelijk te praten. Korte lontjes yoga werkt vanuit het lichaam en ook de adem.

Korte lontjes informatie

Gelukkig komt er steeds meer informatie naar buiten over de korte lontjes en de korte lontjes yoga. Instanties waar personeel tegenover mensen staan zijn de brandhaarden. Ziekenhuizen, ambtenaren op het gemeentehuis maar zelfs de politie heeft een korte lontjes protocol.

Hoe werkt de korte lontjes yoga

Het herkennen van het opkomen van de gevoelens is de eerste stap. Ook het voelen van de lichamelijke reacties geeft al verandering in de houding naar de ander toe. Ik zeg wel eens “vertel mij hoe je ademt en ik vertel wie je bent”. Een oppervlakkerige hoge adem bevordert het korte lontje. Natuurlijk pakken we ook de psychische kant aan. Wanneer heeft het “lange lontje” besloten om een “kort lontje” te worden?

Waarom wordt de korte lontjes yoga als privéles gegeven?

De korte lontjes yoga wordt altijd als privéles gegeven. Het “korte lontje” moet zich vrij voelen om alles te uiten. Loslaten van woede, frustratie en verdriet is van groot belang in deze prive sessies.

Gratis kortelontjesyoga intake

De intake is gratis bij de korte kontjes yoga. Daarna beslis je of je doorgaat. Ook zijn er veel instanties die mensen doorverwijzen naar de korte lontjes yoga.

De Deventer Yoga is de vraagbaak in Deventer

Je kunt altijd een mail sturen naar de Deventer yoga en je ontvangt gratis advies. De 40 jaar yogaervaring deel ik graag met je.