koken Deventer

Kookbedrijf Deventer, yoga vega maaltijd

Kookbedrijf Deventer, lieve mensen, even voorstellen:… Mijn naam is Esther ter Hart. Sinds een jaar of zes heb ik een eigen kookbedrijf; Hartverwarmend koken. Met heel veel plezier kook ik voor groepen tijdens retraites die nu helaas al een jaar van de baan zijn. Mijn hart ligt bij Ayurveda en om deze reden heb ik ook voor veel yoga-groepen gekookt. Ik ben nu vaak thuis en daarom ben ik begonnen om mijn aandacht en kookpassie te stoppen in het koken voor een ieder die zin heeft in een smakelijke en kleurrijke vegetarische afhaalmaaltijd. Dus als je behoefte hebt aan nieuwe inspiratie of gewoon lekker en gezond wilt eten laat dan van je horen! Sinds anderhalf jaar woon ik in hartje Deventer en graag wil ik mensen welkom heten naar mijn keuken.
koken Deventer

Kookbedrijf Deventer, mooie yoga actie van Hartverwarmend koken

Vandaar dat ik voor alle leerlingen van Berry deze maand een leuk aanbod heb: Voor 12,50 euro ipv 14,50 euro bied ik jullie een heerlijke verse vega-maaltijd aan. Elke dag van de week, behalve in het weekend, kook ik voor jullie. In het weekend kan ook, maar dan op afspraak. Op vrijdag zet ik het menu voor de week die volgt op mijn website www.hartverwarmendkoken.nl onder het kopje Deventer Catering. Ook op mijn fb pagina Hartverwarmend koken staat het weekmenu. Mail me op esther.terhart@gmail.com of app me op 06 82009911 voor een bestelling. Graag tot ziens!
koken Deventer

Hartverwarmend koken,Yoga en vegetarisch, Kookbedrijf-Deventer

Door yoga word je gevoeliger en je zal merken dat je ook selectiever wordt in wat je eet. Je gaat veel zuiverder eten en minder kant en klaar eten. Misschien dat je zelf aanvoelt dat vlees minder bij je past of dat je merkt dat je anders om wilt gaan met dieren.  Kortom yoga werkt ook door op je hele gestel. En eten, dat wisten we ook al, werkt ook door in je lichaam. Kookbedrijf Deventer en yoga in Deventer en omgeving hebben regelmatig mooie aanbiedingen.