Klankhealing

Klankhealing bij 5000 Boeddha’s

Klankhealing, op 9 september 2018 in de Vianneykerk bij de 5000 Boeddha’s

klankhealing

Klankhealing klankenbad

In 2017 was er een klankenbad in Deventer bij de 5000 Boeddhabeelden in de Vianney kerk. Dit jaar, 2018, verzorgt Brenda Wielders een klankhealing met klankschalen, mantra’s en drum. Vorig jaar was er plaats voor veel mensen maar dit jaar organiseren wij het voor een kleinere groep, dus meld je op tijd aan. Door de combinatie van de 5000 Boeddha’s, de kerk, de klanken en de energie van de groep ontvang je deze middag een krachtige energie. Ook is er yoga in de zomer van 2018 tussen de 5000 Boeddhabeelden. Afgelopen maand zag ik zelfs op NPO 1 Adriaan van Dis bij de 5.000 Boeddhabeelden lopen, kortom de energie van de deze plek is nu landelijk bekend.

Klankhealing door Brenda Wielders

Brenda Wielders, klankhealing

Geboren als HSP er met helende stem en helderziende gave is Brenda vanaf haar 22 jaar haar pad ingeslagen. Als yoga/meditatie trainer werkt ze vanuit het Theravada boeddhisme. Daarnaast heeft zij in 2007 haar praktijk voor sjamanistisch soundhealing opgericht, waarin ook de aura reading centraal staat. Ze heeft de afgelopen jaren van teachings en inwijdingen genoten van diverse sjamanistische leraren . Brenda is getraind in de healings traditie van de Inca Sjamanen uit Peru.

BELEEF EEN HEALING BIJ 5000 BOEDDHA’S

In de afgelopen jaren heeft Brenda diverse mensen en groepen begeleid en gecoacht op hun spiritueel pad naar zelf bewustzijn.
Haar fijne sensitieve gevoel voor klank waarin haar helende stem de leidraad neemt heeft ze haar leven lang haar stem ingezet voor heling voor natuur en dieren en sinds 2007 ook voor de mens.
Niet al te min is het leven en haar gevoelswereld haar grootste leraar. Uit haar gezinsleven, vrienden en drie kinderen haalt ze veel inspiratie. Haar ervaringen in het leven heeft haar laten inzien dat leven & dood onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Alles ervaart ze als energie en trilling. Maar ook dat zware tijden om te buigen zijn naar een vredige zijn in jezelf. Ervaar dit ook bij haar klankhealing.

Klankhealing met 5000 Boeddha's

Een klankhealing met 5000 Boeddha’s een unieke beleving

Inmiddels heeft ze in haar leven haar pad gekozen vanuit de Westerse boeddhistisch sjamanistisch levensvisie van haar Tibetaanse Leraar Lama Gangchen. Het werken met de elementen, self~healing en mantra’s brengt een heling voort.
Zo heeft ze haar naam ontvangen van haar spiritueel leraar, Pema Dechen, wat Vredes Lotus betekent.
Wil je meer weten over Brenda.

Klankhealing, wat houdt het in?

Helende mantra’s, kristallen klankschalen en zuivere engelen zang. Waarin ook de gitaar haar plek zal krijgen. Pema Dechen ( Brenda) neemt je mee naar de werelden in jezelf waarin je mag zijn, gedragen en geliefd mag voelen. Verborgen delen uit de spelonken van je ziel mogen openbaren. Klanken zijn rustgevend, helend en daarom verhelderend voor de geest. Ervaar de pure heling van Kristal klank en van de mantra’s.
Het is een reis naar meditatief bewustzijn in jezelf ondersteund door de 5000 Boeddha’s

 

Klankhealinginformatie.

Op zondag 9 september om 14.30 uur ben je welkom in de mooie Vianney kerk met 5000 Boeddha’s aan de Rielerweg 73 in Deventer. Er zijn ligplaatsen en een beperkt aantal zitplaatsen in de kerk. Deze klankhealing is met een kleine groep, dus met minder mensen dan het klankenbad vorig jaar. Bijdrage is 15 euro voor deze klankhealing.
Er zijn regelmatig klankhealings, informeer naar de volgende. Meer weten? info@yogaberrydeventer.nl