klankenhealing door Brenda Wielders

Klankenhealing bij 5000 Boeddha’s

Klankenhealing,  in de Vianneykerk bij 5000 Boeddhabeelden

klankenhealing

Klankenhealing klankenbad

In 2017 was er een klankenbad in Deventer bij de 5000 Boeddhabeelden in de Vianney kerk.  Dit jaar, 2018, verzorgt Brenda Wielders een klankhealing met klankschalen, mantra’s en drum. Vorig jaar was er plaats voor veel mensen maar dit jaar organiseren wij het voor een kleinere groep, dus meld je op tijd aan. Door de combinatie van de 50000 Boeddha’s, de kerk, de klanken en de energie van de groep ontvang je deze middag een krachtige energie.

Klankhealing door Brenda Wielders

Geboren als HSP er met helende stem en helderziende gave is Brenda vanaf haar 22 jaar haar pad ingeslagen.  Als yoga/meditatie trainer werkt ze vanuit het Theravada boeddhisme. Daarnaast heeft zij in 2007 haar praktijk voor sjamanistisch soundhealing opgericht, waarin ook de aura reading centraal staat. Ze heeft de afgelopen jaren van teachings en inwijdingen genoten van diverse sjamanistische leraren . Brenda is getraind in de healings traditie van de Inca Sjamanen uit Peru. In de afgelopen jaren heeft Brenda diverse mensen en groepen begeleid met klankenhealing en gecoacht op hun spiritueel pad naar zelf bewustzijn. Haar fijne sensitieve gevoel voor klank waarin haar helende stem de leidraad neemt heeft ze haar leven lang haar stem ingezet voor heling voor natuur en dieren en sinds 2007 ook voor de mens. Niet al te min is het leven en haar gevoelswereld haar grootste leraar. Uit haar gezinsleven, vrienden en drie kinderen haalt ze veel inspiratie. Haar ervaringen in het leven heeft haar laten inzien dat leven & dood onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.  Alles ervaart ze als energie en trilling. Maar ook dat zware tijden om te buigen zijn naar een vredige zijn in jezelf.

Klanken brengen je dichter bij jezelf

Inmiddels heeft ze in haar leven haar pad gekozen vanuit de Westerse boeddhistisch sjamanistisch levensvisie van haar Tibetaanse Leraar Lama Gangchen. Het werken met de elementen, self~healing en  mantra’s brengt een heling  voort.
Zo heeft ze haar naam ontvangen van haar spiritueel leraar, Pema Dechen, wat Vredes Lotus betekent.

Wil je meer weten over Brenda.

Klankenhealing, wie wat waar.

Op 9 september om 14.30 uur ben je welkom in de Vianney kerk aan de Rielerweg in Deventer. Er zijn ligplaatsen en beperkte zitplaatsen in de kerk. Deze  klankenhealing is met niet meer dan 50 a 60 mensen, dus minder dan het klankenbad vorig jaar.

Bijdrage is 15 euro voor deze klankenhealing.

Meer weten? info@yogaberrydeventer.nl