jongeren yoga deventer

Jongeren yoga Deventer, uit de stress met yogalessen

Jongeren in Deventer kunnen weer samen zijn

Jongeren yoga Deventer, deadline’s, stressen en niet bij elkaar kunnen komen in coronatijd. Je zit veel en werkt veel achter de computer en bent aan het stressen omdat je leven er heel anders uitziet in deze crisis.  In bed lig je veel na te denken over wat komt en wat je moet doen en daarom word je vermoeid wakker. De spanningen zorgen dat je minder energie hebt en futloos wordt. Wil je als jongere meer uit jezelf halen, meer energie, beter slapen, anders presteren, meer balans, lees dan verder. PAS OP want stress komt steeds meer voor onder jongeren. De avondklok en de lockdowns hakken er behoorlijk in. Jongerenyoga Deventer om weer in balans te komen.

studenten yoga

Jongeren yoga Deventer samen met studenten yoga

Jongeren hebben het druk, heb ik wel eens gehoord? Studeren, werken, thuis, sociaal heb je het druk, druk, druk. Veel wordt er van je  verwacht en je moet constant presteren. Alles in je leven is aan het veranderen. Relaties met je ouders, vrienden, je gedachtes en je lichaam zijn allemaal aan het ontwikkelen. Jongeren yoga Deventer helpt jongeren t/m 27 jaar met hun  fysieke, mentale, emotionele en sociale ontwikkeling. Voordelen van yoga te beoefenen zijn dus:

  • Verbetering van de houding  achter de computer
  • Leren ontspannen
  • Verbeterde concentratie
  • Beter omgaan met stress en stressvolle situaties
  • Creativiteit verhogen
  • Beter slapen
  • Energie verhogend
  • Hoe ga je om met minder sociale contacten
  • Hoe ga je om met corona stress
  • De ouderwetse gedachten dat je flexibel moet zijn of dat het zweverig is is al lang niet meer, yoga is de snelst groeiende sport te wereld met alleen al in Nederland 600.00 deelnemers. Jongeren yoga Deventer bestaat al 10 jaar.

Jongeren yoga Deventer met een goede deal

Informeer eens naar de speciale corona korting!

Op de woensdagavond is er een speciale jongeren yogagroep, maar je kunt ook gewoon in de andere yogalessen komen! Jongeren yoga Deventer is flexibel en priveyogalessen zijn ook mogelijk.

Jongeren yoga Deventer

 

 

 

 

Jongerenyoga Deventer kent een holistische aanpak

Meer dan 300 jongeren hebben in Deventer en omgeving al mogen ervaren wat yoga  voor hen kan betekenen.  Je kiest bij mij voor een yoga beleving met  12 twaalf yogalessen in de week.  Elke week ontvang je dus het yoganieuws met informatie over de komende yogales. Ik geef elke dag meerdere yogalessen in Deventer, dus inhalen van een studenten yogales is geen probleem!  Jongerenyoga Deventer is vaak op een bijzondere plek. Ook is er yoga in mooie ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik zomeryoga. De vakanties sluiten dus mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen.

Mail voor jongerenyoga:  info@yogaberrydeventer.nl of www.yogaberrydeventer.nl