Is yoga een sport?

Is yoga een sport? Vind hier snel het antwoord

Wat is een sport?

Is yoga een sport,  bij een sport is er vaak sprake van prestatie. Ook zit je bij sport veel in je hoofd. Je bent bezig met een tactiek, of je je limiet haalt of je moet je hartslag in de gaten houden. Ook heeft sport vaak een doel, je wilt afvallen, leniger worden, enz.

Wat is yoga

Bij yoga zit je in het hier en nu! Je bent helemaal geconcentreerd op je lichaam, de adem, gedachten en je gevoelens. Je bent niet uit op een doel. Ook is er geen vergelijking met de yoga cursisten om je heen. Kortom je zit in je eigen energie en dicht bij jezelf. Veel yogadocenten corrigeren ook niet

Van sportschool yoga naar yoga en je ontvangt veel extra’s

In veel sportscholen zijn het vaak alleen maar de yogaoefeningen. Bij yoga leer je ook over mantra’s, mudra’s en de yoga filosofie. Yoga is veel meer dan alleen maar de yogahoudingen. Veel mensen besluiten na wat sportschool yogalessen over te stappen op yoga.

Bij deze speciale actie van sportschool yoga naar YOGA kan ik je het volgende bieden:

  1. twee schitterende yogaboeken met een waarde van 55 euro wanneer jij van de sportschoolyoga voor de yoga kiest.
  2. de eerste 5 maanden een fikse korting
  3. een CD met 6 ontspanningsvisualisaties.
sportschool yoga of YOGA
Voel het verschil tussen sportschoolyoga en YOGA

Yoga, workshops worden er georganiseerd door de yogadocent

Omdat een yogaschool alleen maar voor yoga gaat kun je ook genieten van yoga buiten de yogalessen om. Zo zijn er speciale yogaworkshops, kun je mee naar India en brengt de yogadocent je naar mooie spirituele plekken om yoga te beoefenen. Kijk eens bij de yogaworkshops. Graag verneem ik van je wanneer ik je kan ontmoeten vanuit de sportschoolyoga op de YOGAMAT,

Is yoga een sport? Yoga en corona

Na de crisis gingen meer mensen voor kwaliteit in het leven. Anders eten, anders met elkaar omgaan en geen sportschoolyoga meer.  Bij yoga leef je bewust. Ook kies je voor kwaliteit in plaats van voor kwantiteit te kiezen. Kom eens voor een gratis proefles YOGA en voel het verschil meteen.

Is yoga een sport? Voordelen van yoga

Omdat jij misschien overweegt om de stap te maken van sport naar yoga, nog maar even de voordelen van YOGA. Bij yoga heb je les in kleine groepen van 6 tot 10 mensen. Ook is het mogelijk om yoga te volgen in spirituele en sfeervolle ruimten, zoals kerken. De YOGALESSEN worden gegeven door een docent die al 30 jaar fulltime yoga verzorgt en vorig jaar zijn 15000 ste yogales heeft gevierd. Bij yoga kun je mee met je yogadocent naar de bron van de yoga, India.

Van sportschool yoga naar yoga en je ontvangt veel extra’s

In veel sportscholen wordt momenteel ook yoga gegeven. Het zijn vaak sportinstructeurs die een 200 uren cursus yoga hebben gedaan. In een sportschool vinden ze mediteren, mantra’s, mudra’s en visualiseren al vaak zweverig.  Bij yoga leer je ook over mantra filosofie, mudra’s en de yoga leefwijze. Yoga is veel meer dan alleen maar de yogahoudingen. Veel mensen besluiten na wat sportschool yogalessen over te stappen op yoga. Ik vertel je graag over mijn yogareizen naar India. Ook hoe het voelt om in yoga ashrams te zijn. Wanneer je yogalessen volgt en ze vragen je ooit “is yoga een sport?”. dan kun jij het aangeven hoe yoga voelt ten opzichte van sport.

Is yoga een sport? Bij de sportschool ontvang je onderstaand niet

  1. twee schitterende yogaboeken met een waarde van 55 euro wanneer voor  yoga kiest.
  2. de eerste 5 maanden een fikse yoga korting
  3. een CD met 6 ontspanningsvisualisaties.
is yoga een sport
Voel het verschil tussen een sportschooloefening en YOGA

Yoga, workshops worden er georganiseerd door de yogadocent

Omdat een yogaschool alleen maar voor yoga gaat kun je ook genieten van yoga buiten de yogalessen om. Zo zijn er speciale yogaworkshops, kun je mee naar India en brengt de yogadocent je naar mooie spirituele plekken om yoga te beoefenen. Kijk eens bij de yogaworkshops. Graag verneem ik van je wanneer ik je kan ontmoeten vanuit de sportschooloefeningen naar de YOGAMAT,

Waar yoga

Je kunt yoga volgen in Deventer, Twello, Colmschate, Epse en Terwolde