yogadag

Yogadag internationaal in Deventer, samen yoga

Internationale yogadag in Deventer.

Yogadag, op deze ene dag in het jaar bieden honderden yogadocenten gratis yoga aan, om samen een betere wereld te creëren.  Je kunt wel een vrijwillige bijdrage doen op deze yogadag. Dit geld gaat naar weeshuizen in India en Oeganda. Iedere deelnemer die komt stort Berry Steenbruggen 5 euro in dit  event. Berry Steenbruggen organiseert in Deventer, Twello, Terwolde, Colmschate en Epse een speciale yogales met yoga, ontspanning, klankschalen en mantra’s.

Waarom een internationale yogadag?

Wanneer je samen yoga of meditatie doet dan creëer je samen een energieveld. Het is toch bijzonder zoals in India dat je duizenden mensen samen yoga ziet doen bij Indiagate. Zelfs de president van India, Modi, geeft hierin het goede voorbeeld. Voel het eens dat je met duizenden mensen tegelijk samen een energieveld creëert.

Yogadag in Deventer en omgeving

Ik verzorg al meer dan 30 jaar yogalessen in  Deventer.

Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving al mogen ervaren wat yoga  voor hen kan betekenen in het dagelijks leven. Je kiest bij mij dus voor een totale yogabeleving met  12 yogalessen in de week.  Wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello. Bloot water yoga is er elke laatste zaterdagavond van de maand in zwembad De Schaeck.  Zwangerschapsyoga wordt door Ellen Dijkstra en mij gegeven. Elke week ontvang je het yoganieuws met informatie over de komende yogales.  Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer, dus inhalen van een gemiste les is geen probleem!  De yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales buiten. Bijna elk jaar reis ik twee keer naar Azie voor inspiratie en om de yoga uit de bron naar Deventer te halen.

Contact: Berry Steenbruggen, J.v.d.Vondellaan 70, 7412MS Deventer, tel. 0618735591 email info@yogaberrydeventer.nl