Gratis yogaboek

Gratis yoga boek bij aanmelding yogales

Energie in balans, een mooi praktisch gratis yoga boek.

Gratis yoga boek, energie in balans is een praktisch werkboek. Aan de hand van overzichtelijke series yoga-oefeningen en helende massages geeft Josepha Strous aanwijzingen en inzichten om onze energie bewuster te beleven en een gezond evenwicht te handhaven. Het boek bevat 17 series en meer dan 125 oefeningen vanuit diverse invalshoeken. De oefeningen worden verduidelijkt met foto’s. En, dit boek biedt meer: het wijst erop dat spirituele bewustwording gekoppeld is aan zelfkennis en het inzicht dat energetisch denken ons geeft. Openheid, observatie en onderscheidingsvermogen maken de energetische ruimte zichtbaar; de ruimte waarin we zijn, de ruimte die we zijn. Energie in balans is een yogaboek dat ik in eigen beheer uitgeef. Het is een yogaboek waar veel facetten van de yoga vermeld worden, zoals de chakra’s, de zonnegroet, de 5 tibetaantjes enz.

 

gratis yoga boek bij aanmelding

Yogalessen in Deventer en omgeving met gratis yoga boek

Ik verzorg al meer dan 30 jaar yogalessen in  Deventer.

Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving (Twello ,Terwolde en Epse, Gorssel) dus al mogen ervaren wat yoga  voor hen kan betekenen. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  12 yogalessen in de week.  Wateryoga, elke dinsdag om 11.30 uur,  in het zwembad De Schaeck in Twello. Prive  zwangerschapsyoga. Elke week ontvang je het yoganieuws met informatie over de komende yogales. Ik ondersteun je met een gratis yogaboek, workshops en C.D’ s en  als enige in Deventer met een yoga APP voor op je telefoon. Ik geef bijna elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer en omgeving. Een gemiste les, door je vakantie of door andere redenen, kun je na je vakantie gewoon inhalen.

Wil je vaker dan eens in de week van een yogales genieten? Dat is dus bij ons mogelijk zonder extra kosten!

De yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik ook yogales buiten. Bijna elk jaar reis ik twee keer naar Azie voor inspiratie en om de yoga uit de bron naar Deventer te halen. De vakanties sluiten dus mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen.

YogaAPP en gratis yoga boek

Download mijn yoga App op je android of apple telefoon en je hebt dus altijd alle yoga informatie altijd bij de hand. De APP is te vinden onder yoga en Deventer. Ik ben  de enige yogadocent in Deventer en verre omstreken die je ondersteunt met een yogaAPP in je yogabeoefening. Noem de code 777 bij je eerate yogales en je ontvang een gratis yogaboek.

Contact: Berry Steenbruggen, J.v.d.Vondellaan 70, 7412MS Deventer, tel. 0618735591 email info@yogaberrydeventer.nl